2015-08-18 01:50:50
Φωτογραφία για «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΜΕ... ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!
«Πάγωσαν» στον Ολυμπιακό με τον αρχηγό ο οποίος δεν ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Την Τρίτη θα γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού.

Προφανώς θέλει προσοχή ο Γιάννης Μανιάτης. Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) κι έχει προλάβει να παίξει ήδη σε δύο φιλικά παιχνίδια (Μπεσίκτας και Εθνική του Κατάρ). Ομως στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας (Δευτέρα, 17/8) ο αρχηγός δέχτηκε ένα χτύπημα κατά την διάρκειά της και αποχώρησε από την προπόνηση.

Από την ΠΑΕ δεν γινόταν γνωστό το παραμικρό όπως συνηθίζουν σε τέτοια ζητήματα. Προτιμούν δηλαδή να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και για την... παραμικρή κάκωση πριν ενημερώσουν μέσω του ιατρικού δελτίου. Ο Μανιάτης λοιπόν αποχώρησε από την πρώτη προπόνηση και άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν να έγινε για προληπτικούς λόγους.

Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός θέλει μια προσοχή παραπάνω. Οπως και να 'χει την Τρίτη θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ελπίζοντας στον Ολυμπιακό πως ήταν απλά ένα χτύπημα πάνω στην προπόνηση,
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ