2015-09-17 13:05:39
Φωτογραφία για Συνάντηση ΣΕΕΝΣΑ με αντιπροσωπεία ΚΚΕ
Ο ΣΕΕΝΣΑ ( www.seensa.gr ) πιστός στη δέσμευση που ανέλαβε από την ημέρα ίδρυσης του,

να προσφέρει με τις δικές του δυνατότητες το μικρό εκείνο λιθαράκι προς όφελος του συναδέλφου Αεροπόρου, συνέχισε τον κύκλο επαφών του με τους Τομείς Άμυνας των Κομμάτων. Στο ναό της Δημοκρατίας - στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ , το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας, είχε την τιμή να φιλοξενηθεί από τους κ.κ. Θανάση Παφίλη - μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας και Γιάννη Ντουνιαδάκη - Ναύαρχο ε.α. και υποψήφιο βουλευτή Α' Πειραιά.

   Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε ένα ιδαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, όπου δόθηκε η ευκαιρία στο Δ.Σ. του Συνδέσμου να γνωστοποιήσει τα κάτωθι θέματα που απασχολούν τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας - Ενόπλων Δυνάμεων:

1. Αποκατάσταση σε βάθος διετίας των μισθών και συντάξεων εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ


2. Επανεξέταση και ριζική αναδιάρθρωση των διατάξεων του Ν.3883/10

3. Καθορισμός θεσμικού πλαισίου λειτουργίας Στρατιωτικών Συνδέσμων – Ενώσεων

4. Δημιουργία παιδιατρικής και μαιευτικής κλινικής

5. Αναγνώριση πλασματικών χρόνων (5ετίας) αυτών που εισήλθαν στις Ε.Δ, με τους ίδιους οικονομικούς όρους, με αυτών των Σωμάτων    Ασφαλείας

6. Απεμπλοκή των ταμείων εφάπαξ των ενστόλων, από τις διατάξεις του ν.4281/2014, που τα υπάγει στο Υπουργείο Εργασίας.

   Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι ο κ. Παφίλης και ο κ. Ντουνιαδάκης είχαν πολύ καλή γνώση της πλειοψηφίας των θεμάτων με θετική διάθεση να στηρίξουν τα αιτήματα που παρουσιάσαμε, με τη δέσμευση να μελετηθούν σε βάθος και να τεθούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Μετά το πέρας της συνάντησης, υπήρξε από κοινού δέσμευση να συνεχίσουμε στο άμεσο μέλλον τις συναντήσεις, ώστε πέρα από τα γόνιμα συμπεράσματα που προκύπτουν από τέτοιου είδους ζυμώσεις, σκοπός όλων πρέπει να είναι οι λύσεις στα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα.

   Μέσα από την ιστοσελίδα του 902.gr και από την εφημερίδα Ριζοσπάστης της Πέμπτης 17/9, τιμάται έμπρακτα η καλή επικοινωνία που υπήρξε με το ΣΕΕΝΣΑ και την αντιπροσωπεία για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: http://www.seensa.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/60-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B5%CE%BD%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BA%CE%B5.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ