2015-10-12 20:01:03
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE...»
Ο Μίλερ, ο οποίος μαζί με τον Τόμας Λεβαντόφσκι, είναι ό,τι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή η Μπάγερν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του, στα μεγάλα ποσά που δαπανούν οι αγγλικές ομάδες, τονίζοντας πως τα ποσά είναι... ελκυστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει μια εξαιρετικά μεγάλη πρόταση στους Βαυαρούς για την απόκτηση του επιθετικού της Μπάγερν, με τους Γερμανούς ωστόσο να είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ύστερα και από την αποχώρηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ με προορισμό το «Όλντ Τράφορντ».

Χαρακτηριστικά, ο Γερμανός δήλωσε:

«Όλοι θα πρέπει να αποδεχτούν πως οι μισθοί πάντα παίζουν ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ένας ποδοσφαιριστής. Βέβαια, οι μισθοί που δίνονται στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ ελκυστικοί. Θα ήταν υποκρισία να μην το παραδεχθούμε. Γνωρίζω, πως αρκετοί γερμανικοί σύλλογοι δεν είναι χαρούμενοι με τα λεφτά που ξοδεύουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πιστεύω πως είναι κάτι καλό για όλα τα κλαμπ αυτό τελικά. Μπορεί να είναι μόνο καλό για το ποδόσφαιρο, όταν οι σύλλογοι επενδύουν τόσα πολλά λεφτά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ