2015-10-24 12:47:28
Φωτογραφία για Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΙΛΒΑ! (VIDEOS & PHOTOS)
Η ευκαιρία από το Μάρκο Σίλβα που δεν του δόθηκε, η παρουσία του στην Ανόρθωση κι η... δίψα του να αποδείξει ότι το καλοκαίρι έγινε λάθος που δεν έμεινε στο Λιμάνι! Ο Νίκο Μαρτίνες τα λέει ΟΛΑ στο gazzetta.gr!

Αναλυτικά Οι εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό έκαναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινηθούν για την απόκτηση του. Στην προετοιμασία, αρχικά, στάθηκε άτυχος τις πρώτες μέρες καθότι τραυματίστηκε. Από το Μάρκο Σίλβα δεν πήρε την ευκαιρία να δείξει αν αξίζει η όχι να είναι στο ρόστερ της ομάδας και πλέον συνεχίζει την καριέρα του δανεικός στην Ανόρθωση.

Η ιστοσελίδα τον συνάντησε στην Κύπρο κι ο Αργεντινός... έλυσε κάθε απορία. Πιστεύει ότι αδικήθηκε; Βλέπει το μέλλον του πίσω στους ερυθρόλευκους; Θα είχε θέση σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ρόστερ, που... σαρώνει σε Ελλάδα και Ευρώπη; Πως είναι η ζωή του στο «νησί της Αφροδίτης»; Θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναιτωλικό;


Όμως, μη σας λέμε άλλα.

Καλησπέρα, Νίκο. Εδώ και λίγους μήνες είσαι στην Κύπρο, πως είναι τα πράγματα εδώ;

«Η ποιότητα της ζωής είναι τέλεια για μένα, είναι το καλύτερο μέρος για να μείνει η οικογένειά μου και το μόνο που θέλω είναι να έρθει εδώ».

Τι είναι αυτό που σου έχει μεγαλύτερη εντύπωση εδώ;

«Στην καθημερινότητα, είναι η οδήγηση από τα δεξιά. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά μετά συνηθίζεις».

Το πρωτάθλημα πως είναι;

«Είναι αρκετά ανταγωνιστικό, μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε αυτού του επιπέδου. Επίσης, υπάρχουν ομοιότητες με το ελληνικό. Στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός, εδώ είναι ο ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα,προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ Λάρνακας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει καλή οργάνωση, μπορούμε να κάνουμε μια καλή χρονιά».

Τι θέλετε να πετύχετε φέτος στην ομάδα;

«Θέλουμε να τερματίσουμε στις έξι πρώτες θέσεις, να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Είναι να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, αφότου δεν έμεινα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα επιλέξει να μείνω ή όχι, δεν εξαρτάται από μένα. Θέλω να δώσω το καλύτερό μου, δουλεύω, είμαι επαγγελματίας. Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα, αλλά πρέπει να παίζω. Αν δεν γίνεται αυτό δεν είναι καλό για το σύλλογο αλλά και για μένα».

Η παραπάνω απάντησή του, αποτέλεσε την καλύτερη πάσα για να ρωτηθεί αν πιστεύει ότι ο Μάρκο Σίλβα ήταν άδικος μαζί του ή στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του στην προετοιμασία, μη μπορώντας να δείξει ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Δείτε την απάντησή του στο video του gTV:

Είσαι έτοιμος να αποδείξεις ότι αξίζεις να είσαι στον Ολυμπιακό;

«Η ιδέα είναι να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εκεί. Το έκανα με τον Παναιτωλικό και πρέπει να το κάνω, παίζοντας εδώ».

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη;

«Πρέπει να το κατακτήσει το πρωτάθλημα, παίζει καλά, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Στο Champions League, πρώτα πρέπει να περάσουν, έχουν έξι βαθμούς, είναι σε πολύ καλή θέση, αλλά μετά στους "16" θα εξαρτηθεί από ποιος θα τους τύχει. Αν κληρωθούν με Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι δύσκολο, αλλά με μια καλύτερη κλήρωση θα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Για τους λάτιν συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

«Ο Τσόρι είναι ο ηγέτης της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας».

Ποιος ή ποιοι παίκτες τον έχουν εντυπωσιάσει από τον Ολυμπιακό; Θα μπορούσε να έχει θέσει σ' ένα τόσο ανταγωνιστικό ρόστερ; Η γνώμη του για τη φετινή ομάδα του Μάρκο Σίλβα;

Οι απαντήσεις του του στο video του gTV:

Για τον Παναιτωλικό, που φέτος δεν έχει την ανάλογη πορεία με την περσινή, μας είπε δείχνοντας προβληματισμένος:

«Ήταν δύσκολη η αλλαγή προπονητή, άλλαξε η φιλοσοφία που είχε η ομάδα με το Μάκη Χάβο, έφυγαν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα όπως ο Φερνάντο Γοδόι. Η φιλοσοφία μας πέρυσι ήταν να είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Φέτος, ίσως οι προπονήσεις να μη βγαίνουν στους αγώνες. Εγώ θέλω να παίζει η ομάδα για τη νίκη, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Μπορεί και να χάσεις αλλά για μένα, αν προσπαθήσεις θα κερδίσεις τις περισσότερες φορές».

Εχεις επαφές με κάποιους πρώην συμπαίκτες σου στον Παναιτωλικό; Θα ήθελες να επιστρέψεις κάποια στιγμή;

«Ναι επικοινωνώ με τους Λούκα Βιγιαφάνες, Κέβιν Γκαρσία και με κάποιος άλλους παίκτες, επίσης μιλάω με το Μάκη Μπελεβώνη και το μάνατζερ μου Αλέξανδρο ΝτεΜπαρτόλο, ο οποίος πηγαίνει και παρακολουθεί την πορεία της ομάδας. Θα ήθελα να επιστρέψω, επειδή το Αγρίνιο είναι μια πόλη που ένιωσα άνετα και τη θέρμη του κόσμου».

Στο Αγρίνιο πήγαινες στην ταβέρνα «Γιάννο», εδώ στην Κύπρο έχεις βρει κάποιο μέρος με τόσο καλό φαγητό;

«Υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείς να βρεις καλό ψάρι, αλλά ο Γιάννος είναι ο καλύτερος».

Η γνώμη του για τον Κώστα Λαΐφη, που φέρεται να ενδιαφέρει αρκετά τον ΠΑΟΚ;

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Πραγματικά πολύ καλός, έχει καλή τεχνική, πολύ δυνατός αμυντικός,παίζει στην εθνική της Κύπρου. Του έχω πει "να συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιωθεί περισσότερο"».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει και το σχόλιό του για τον Φερνάντο Καβενάγκι.

«Δεν έχουμε μιλήσει. Εχει πολλή ποιότητα, έχει παίξει στην Ευρώπη, κάνει τη διαφορά».

Το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο της Ανόρθωσης;

«Δουλεύω κάθε εβδομάδα για να βελτιώσω την κατάστασή μου, δεν είμαι στο 100%, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της. Επίσης, Θέλω να σκοράρω περισσότερο».

Στο μέλλον που βλέπεις τον εαυτό σου; Ίσως πίσω στην Ελλάδα γενικά ή στους «ερυθρόλευκους»;

«Μπορώ να μιλάω για το τώρα μόνο, όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα τα πάω εδώ. Αυτό που έχω στόχο είναι να βοηθήσω την Ανόρθωση να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα αυτό, ο Ολυμπιακός αποφασίζει»
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ