2015-11-11 07:31:22
Φωτογραφία για Βόλος: Κατέλαβαν κινηματογράφο που θα μιλούσε ο Γεωργιάδης
Οργανωμένη ομάδα αναρχικών απέτρψε ομιλία του υποψηφίου αρχηγού της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, στο Βόλο, όπως κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Οπως ανέφερε, πρόκειται για μία ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών, οι οποίοι κατέλαβαν την είσοδο κινηματογράφου όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Γεωργιάδης.

Η ομιλία αναβλήθηκε προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια, με τον ίδιο να καταγγέλλει στην τηλεοπτική παρέμβασή του ότι «η Ελλάδα δεν είναι μια κανονική χώρα», καθώς σε κανένα μέρος του κόσμου δεν σημειώνονται τέτοια έκτροπα, όπως υπογράμμισε.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ