2015-11-12 22:46:17
Φωτογραφία για ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ! ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 87-91 (παρ.)
Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό που πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Τουρκία επί της Εφές Ανατολού με 87-91 στην παράταση και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με τον τραυματισμό του Γιανγκ και τον Χάντερ να έχει μόλις επιστρέψει από τον δικό του τραυματισμό!

Στην Πόλη ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ο Θρύλος και το απέδειξε για ακόμα μια φορά κόντρα στην ομάδα των Ντούντα, Αγγέλου και Ντάνστον! Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάλεψαν μεχρι το τέλος με όλες τους τις δυνάμεις και τελικά πήραν αυτό που ήθελαν, με Πρίντεζη και Μάντζαρη να μην αγωνίζονται στην παράταση, αφού είχαν συμπληρώσει τα 5 φάουλ!

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός πέτυχε επική νίκη επί της Εφές μέσα στο "σπίτι" της και μαζί το 4-1 στη διοργάνωση!

Φοβερό παιχνίδι έγινε στην Τουρκία, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να είναι μπροστά στο σκορ στις πρώτες τρεις περιόδους, αλλά η Εφές με τον Τζέισον Γκρέιντζερ που πήγε να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι, πήρε στο τελευταίο δεκάλεπτο ακόμα και διαφορά 11 πόντων!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου όμως... γύρισαν το ματς στέλνοντάς το στην παράταση! Εκεί όπου έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με καθοριστικά τρίποντα των Λοτζέσκι (2) και Αθηναίου πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη.

Κορυφαίοι των ερυθρόλευκων οι Πρίντεζης και Χάντερ με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Τζέισον Γκρέιντζερ για τους Τούρκους είχε 26.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πόντοι σε λίγο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ