2016-01-13 03:55:10
Φωτογραφία για Τους «τσάκωσαν» την ώρα της… αγοραπωλησίας της ηρωίνης – Στα χέρια των αρχών δύο άτομα
Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από χθες το μεσημέρι δύο άτομα, ένας 46χρονος και... μία 32χρονη, καθώς έγιναν… τσακωτοί την ώρα που γινόταν το «αλισβερίσι» της ηρωίνης.

Όλα άρχισαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 46χρονου.

Αμέσως οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και χθες την ώρα που προμήθευε την 32χρονη σε δρόμο των Χανίων οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 46χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα ενώ στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο ενοικιαζομένων διαμερισμάτων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 46χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχου) βάρους 62 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 69,25 γραμμάρια ηρωίνης, επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 46χρονου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ