2016-01-16 02:06:09
Φωτογραφία για Ο Καρλ γίνεται… ρομπότ
Τον Καρλ Λάγκερφελντ είναι δύσκολο να μην τον γνωρίζεις: πρόκειται για τον Γερμανό εκκεκντρικό σχεδιαστή μόδας, καλλιτέχνη και φωτογράφο, με έδρα το Παρίσι. Είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής των οίκων μόδας Chanel και Fendi, ενώ διατηρεί και την ομώνυμη δική του φίρμα. Θα τον δεις πάντοτε με τα κατάλευκα μαλλιά του, να φορά μαύρα γυαλιά και λευκούς κολαριστούς γιακάδες.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται και πάλι στο κέντρο της δημοσιότητας καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα συλλογή του υπό τον τίτλο Karl Robot. Όπως μαρτυρά και το όνομά της, παρουσιάζει τον σχεδιαστή και τη γάτα του, Choupette, σαν ρομπότ. Θα κυκλοφορίσει παγκοσμίως την 1η Φεβρουαρίου 2016, και η θεματολογία της μπορεί να χαρακτηριστεί σύγχρονη, με παιχνιδιάρικα και φουτουριστικά μοτίβα, που αντλούν την έμπνευσή τους από τους γαλαξίες μέχρι τα διαστημόπλοια.

Μια πρώτη γεύση μπορεί να πάρει κανείς κάνοντας μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του σχεδιαστή. Παρά τις ελαφρώς «αλμυρές», για τα ελληνικά δεδομένα, τιμές σίγουρα μία γυναίκα θα δυσκολευτεί να αντισταθεί στο πορτοφόλι-ρομπότ με την καρικατούρα του Καρλ, αλλά και στην τσάντα με το πρόσωπο τόσο του σχεδιαστή όσο και του κατοικιδίου του. Όπως μάλιστα συμβουλεύει ο 83χρονος θρύλος της μόδας, είναι ιδανική για να τη συνδυάσεις «με τζιν και σανδάλια όταν ο ήλιος λάμπει». Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ