2016-01-17 20:04:17
Φωτογραφία για Εκατοντάδες χαλιά μένουν στις αποθήκες των Καθαριστηρίων - Σε απόγνωση οι Ηρακλειώτες επιχειρηματίες
Πάνω από 200 χαλιά είχαν μείνει στην αποθήκη μου τα τελευταία χρόνια Μετά από δύο- τρεις σεζόν που έμειναν στα αζήτητα, αναγκάστηκα, αλλά να τα δώσω και άλλα να τα πουλήσω».

Γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Καθαρισμού των χαλιών και των ενδυμάτων, μιλώντας στο CretePlus.gr περιγράφει τα όσα βιώνει τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοι τους, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας.

Οπως περιγράφει ο συγκεκριμένος επιχιερηματίας, υπαρχουν πολλοί Ηρακλειώτες που δίνουν τα χαλιά τους για καθαρισμό και φύλαξη, αλλά αδυνατούν έπειτα να πληρώσουν για να τα πάρουν πίσω.

«Από την πρώτη σεζόν και μετά, βάση της νομοθεσίας - από ότι γνωρίζω- μπορούμε να τα πουλήσουμε. Τα κρατάμε όμως παραπάνω, αλλά όχι για πολλά χρόνια. Υπάρχει συνάδελφος που είχε απούλητα 1500 χαλιά στην αποθήκη του. Μιλάμε για μεγάλο οικονομικό πλήγμα», επισημαίνει ο επιχειρηματίας, που λέει πως υπαρχουν πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν ακόμη και τα 40 ευρώ του καθαρισμού.

Τα ίδια και με τα ρούχα

Σημειώνεται ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα Καθαριστήρια ρούχων. Εκεί οι ιδιοκτήτες των Καθαριστηρίων βλέπουν τις αποθήκες τους να γεμίζουν με κουβέρτες, παπλώματα και ρούχα, τα οποία μένουν στα αζήτητα. Για αυτό το λόγο πλέον τα Καθαριστήρια σε εμφανές σημείο έχουν ταμπέλα που αναγράφει για την αυστηρή φύλαξη των ενδυμάτων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόνο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ