2012-05-14 01:27:32
Φωτογραφία για Ο Maldonado σε ρόλο διασώστη!
Μια συγκλονιστική φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν απεικονίζεται ο νικητής του ισπανικού Grand Prix να μεταφέρει στην πλάτη του τον ξάδερφό του, Manuel, που έχει πρόβλημα στο πόδι, την ώρα που στο γκαράζ της Williams έχει ξεσπάσει πυρκαγιά Νωρίτερα, στο βάθρο της Catalunya, Fernando Alonso και Kimi Raikkonen είχαν πάρει στους ώμους τους τον 27χρονο πιλότο απο τη Βενεζουέλα που πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στη Formula 1.

«Είναι μια υπέροχη μέρα, απίστευτη για μένα και όλη την ομάδα. Πιέζουμε πολύ σκληρά από πέρσι για να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα, και να που φτάσαμε. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας εξαιτίας και της στρατηγικής και ήταν δύσκολος κυρίως λόγω των πίσω ελαστικών, τα οποία ύστερα από 1-2 γύρους με δυσκόλευαν, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος, γιατί το μονοθέσιο ήταν πολύ ανταγωνιστικό από τον πρώτο γύρο», σχολίασε ο Maldonado μετά την πτώση της καρό σημαίας.


«Κοιτάξαμε να διαχειριστούμε τη βαθμιαία φθορά των ελαστικών, οπότε δεν μπορούσα να πιέσω πολύ - προσπαθούσα απλώς να κρατήσω ζωντανά τα λάστιχα για το τέλος της κούρσας και ο Fernando έφτασε πολύ κοντά. Κάποιες στιγμές ήταν πάρα πολύ κοντά, ειδικά στο τέλος της ευθείας, αλλά ήμουν σε θέση να διαχειριστώ τη διαφορά και να ελέγξω την κατάσταση. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ δυνατός, το μονοθέσιο ήταν φανταστικό, όπως και η ομάδα. Κάναμε ένα μικρό λάθος στο τελευταίο pit stop, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοσή μας», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ