2016-05-14 18:06:21
Φωτογραφία για ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η... ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΕΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νίκολας Μαρτίνες έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και από την Κίνα.

Πιο αναλυτικά Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Νίκολας Μαρτίνες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και του Κατάρ, τη στιγμή που η Ανόρθωση θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο, από την Κύπρο δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό από τη στιγμή που και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του - τουλάχιστον βάσει κάποιων δημοσιευμάτων.

Μια ακόμη ομάδα που γράφτηκε για τον παίκτη του Ολυμπιακού είναι ο Πανιώνιος, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η... χάρη του Μαρτίνες έχει φτάσει μέχρι την Κίνα. Το όνομα του εν λόγω συλλόγου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα.

O παίκτης αυτή τη στιγμή είναι στην Αργεντινή, για διακοπές μαζί με την οικογένειά του, ενώ αναμένεται να ακούσει και από τα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν υπολογίζεται ή όχι για του χρόνου. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα βγαίνουν από μερίδα του Τύπου ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, αν και ο ίδιος θέλει να πάρει μια ευκαιρία και να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ