2016-07-05 12:25:08
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ... ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Ο Μάρντι Κόλινς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SDNA βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειές της τη νέα σεζόν.

O 32χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν, όπως σας ενημερώσαμε, πολύ κοντά στην ΑΕΚ, οδεύει προς... Κράσνονταρ, καθώς η Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του και να προσθέσει στη «μηχάνη» της έναν παίκτη που μπορεί να την βοηθήσει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Η Κουμπάν μάλιστα είχε προσπαθήσει και μεσούσης της σεζόν να αποκτήσει τον Μάρντι Κόλινς, αλλά ο πρόεδρος της Στρασμπούρ Μαρτιάλ Μπιλόν είχε καταφέρει να τον κρατήσει στην γαλλική ομάδα. Η «Λόκο», όμως, κυνήγησε και πάλι την περίπτωσή του και πλέον βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το 2014 είχε συνεργαστεί στον Ολυμπιακό με τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος την φετινή σεζόν έφτασε ως τον τελικό του Eurocup με την Στρασμπούρ και ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών της (μ.ο. 13π., 4.6ρ., 4.4ασ., 1,1κλ., 2λ. σε 14συμ. στο Eurocup).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ