2016-09-04 07:13:13
Φωτογραφία για Παραλίγο τραγωδία  σε πεζόδρομο της Πάτρας! Παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ. εμπόδιζαν την  διέλευση ασθενοφόρου
Η Πάτρα λόγο έλλειψε με διαφορά λίγων χρόνων να γίνει στο ίδιο έργο θεατής σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, αρκεί να περισσεύουν οι ασυνείδητοι οδηγοί .

Αυτή τη φορά ένα  άντρας  ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής υπέστη βαρύ εγκεφαλικό παραλίγο να χαθεί επειδή κάποιοι είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητο τους παράνομα τόσο επί της οδού Ερρισού όσο και στον πεζόδρομο της Ηφαίστου,

Το περιστατικό έπρεπε να παραληφθεί από σπίτι το οποίο βρίσκεται στην οδό Ηφαίστου, αλλά η διέλευση του ασθενοφόρου ήταν αδύνατη ενώ την ίδια ώρα ο γιατρός που είχε μεταβεί  εκεί έδινε μάχη με το χρόνο  για να τον κρατήσει στη ζωή.

Παρόλο που το ασθενοφόρο έκανε χρήση σειρήνας και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, κανένας από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που ήταν στην περιοχή και απολάμβαναν τη νυχτερινή τους έξοδο, δεν μπήκε στον κόπο να μετακινήσει το αυτοκίνητό του.


Η λύση δόθηκε τελικά από το πλήρωμα, το οποίο αναγκάστηκε να πάρει το αναπηρικό αμαξίδιο που έχε το όχημα, να περάσει πεζό όλη την Ερισσού και να μεταφέρει στη συνέχεια με αυτό τον ασθενή με το βαρύ εγκεφαλικό στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί πως η ανευθυνότητα και  η αδιαφορία οδηγών που είχαν σταθμεύσει παράνομα στην οδό Γεροκωστοπούλου όπου ήταν τοποθετημένες κορύνες  έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας καθώς δεν μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει,

Τότε χάθηκαν πολύτιμα λεπτά και ο 57χρονος «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του παρόλο που αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν.

Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να μπει στον πεζόδρομο απο τη Γεροκωστοπούλου επειδή ακριβώς μπροστά βρίσκονταν σταθμευμένα οχήματα. Είχε χρειαστεί ακόμη και η παρέμβαση πολιτών οι οποίοι έσπρωξαν ένα από τα αυτοκίνητα, για να περάσει το ασθενοφόρο το οποίο μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν στη Ρήγα Φεραίου και να φύγει πάλι απο τη οδό Γεροκωστοπούλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ