2016-10-04 04:10:09
Φωτογραφία για Messenger Lite: το Facebook σκέφτεται τους χρήστες με low-end Android συσκευές [video]
To Facebook μόλις ανακοίνωσε τον Messenger Lite, μία ιδιαίτερα ελαφριά έκδοση της γνωστής mobile εφαρμογής, σχεδιασμένη ειδικά για τους χρήστες Android συσκευών με χαμηλές συνδέσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η εταιρία ελπίζει ότι με την συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής θα βοηθήσει τους χρήστες των υποανάπτυκτων χωρών με low-end φτηνά κινητά και χαμηλές συνδέσεις, να επικοινωνούν με άνεση. Το Messenger Lite έρχεται με μέγεθος μικρότερο των 10 MB, ενώ προσφέρει δυνατότητες όπως αποστολή κειμένου, φωτογραφιών και links. Οι χρήστες θα μπορούν να δεχτούν τα αγαπημένα τους stickers, αλλά δεν θα τους δίνεται η δυνατότητα να στείλουν. -ίσως με copy-paste?

To Messenger Lite ουσιαστικά να συμπληρώσει την κυκλοφορία του Facebook Lite. Όπως και το Messenger Lite, έτσι η ελαφριά έκδοση του Facebook κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2015 και είχε τον ίδιο σκοπό ύπαρξης.

Το Messenger Lite θα ξεκινήσει την κυκλοφορία τους στην Κένυα, Τυνησία, Μαλαισία και Βενεζουέλα, ενώ η εταιρία υποστηρίζει ότι θα γίνει διαθέσιμη και στις υπόλοιπες χώρες πολύ σύντομα.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιορτή υιοθεσίας ζωών!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιορτή υιοθεσίας ζωών!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ