2016-10-13 07:53:10
Φωτογραφία για Ρωσίδα ηθοποιός «βγάζει» τα χείλη της για να φάει και γίνεται viral [video]
Η διάσημη κωμικός δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της «Έχει χρειαστεί ποτέ να αφαιρέσετε τα χείλη σας για να φάτε;»

Με αυτή τη σουρεαλιστική ερώτηση ως εισαγωγή, μία Ρωσίδα ηθοποιός μοιράστηκε με τους φαν της μια διόλου κολακευτική στιγμή της καθημερινότητάς της, από το backstage των γυρισμάτων του σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η όμορφη Evelina Bledans έδειξε στους followers του λογαριασμού της πώς αφαιρεί καθημερινά τα ψεύτικα χείλη από σιλικόνη τα οποία χρησιμοποιεί για τον ρόλο της (εκείνο μιας εντυπωσιακής αριστοκράτισσας στη Μόσχα) προκειμένου να γευματίσει.

Την επώδυνη «αφαίρεση» των χειλιών της διάσημης στη χώρα της ηθοποιού τράβηξε με το smartphone του ένας φίλος της, με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 125.000 views μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bledans είναι μια από τις πιο γνωστές κωμικούς της Ρωσίας, η οποία συνηθίζει να «τσαλακώνει» την εικόνα της και να προκαλεί με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της. Μόλις πριν λίγους μήνες, το δημόσιο φιλί της με την συμπατριώτισσα της τραγουδίστρια Lolita κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Κρεμλίνο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ