2012-05-20 18:04:56
Φωτογραφία για ΜΕΧΡΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 1ου ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Μέχρι τις 17.00 θα γίνεται η ανταλλαγή των εισιτηρίων του πρώτου τελικού των πλέι οφ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν το νέο απόκομμα έως και δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, που έχει οριστεί για αύριο (21/05) στις 19.00. Οι θύρες του ΣΕΦ θα ανοίξουν από πολύ νωρίς, συγκεκριμένα από τις 15.30, ώστε να διασφαλιστεί η σωστότερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αλλά και την αποφυγή της ταλαιπωρίας, οι ερυθρόλευκοι παρακαλούν τον κόσμο τους να προσέλθει στο κλειστό το ταχύτερο δυνατό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως η ανταλλαγή των εισιτηρίων του πρώτου τελικού των πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (21/05) δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα και όχι λίγα λεπτά πριν από την έναρξή του, όπως αρχικά είχε οριστεί. Κανένας φίλαθλος δεν θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη του νέου αποκόμματος τόσο στον προέλεγχο όσο και στον κύριο έλεγχο που θα γίνει από τις αστυνομικές αρχές. Οι θύρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15.30 προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστότερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περιμένοντας τους …Ρώσους!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περιμένοντας τους …Ρώσους!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ