2012-05-20 18:15:09
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΖΑΛΜΑ Ο ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ
Ο Νίκος Ζαλμάς δεν συνεχίζει οριστικά πλέον στην τεχνική ηγεσία του Παμβοχαϊκού και η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε τα τελευταία πέντε χρόνια στην ομάδα.

Το όνομα του πρώην πλέον, προπονητή του Παμβοχαϊκού, ακούγεται πολύ έντονα για τον Ολυμπιακό και την θέση του Γιάννη Καλμαζίδη στον ερυθρόλευκο πάγκο Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, η τοπική κοινωνία και όλος ο Νομός ευχαριστεί τον Νίκο Ζαλμά ως άνθρωπο, φίλο και προπονητή, για την προσφορά του τα υπέροχα 5 αυτά χρόνια στην ομάδα μας. Απέδειξε πως με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, ήθος, υπομονή και επιμονή και βάζοντας στόχους πως μπορείς να πετύχεις και να φτάσεις ψηλά. Συστατικά που δεν ισχύουν μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας.

Τον ευχαριστούμε για την καθημερινή του προσπάθεια, πολλές φορές αφήνοντας το εγώ του για να προσφέρει στην ομάδα, με χιλιάδες χιλιόμετρα της διαδρομής Αθήνας – Βραχάτι, τον ευχαριστούμε που μας έμαθε να κερδίζουμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τον ευχαριστούμε που μας έκανε να χαμογελάμε, να ζήσουμε το όνειρο, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας.


Πολλές φορές τα λόγια δεν αρκούν, προκειμένου να περιγράψουν την ποιότητα και το ήθος του ανθρώπου. Νίκο σ’ ευχαριστούμε για όλα. Το Βραχάτι και ο Παμβοχαϊκός θα σε αγαπούν πάντα και να ξέρεις πως θα έχεις πάντα και παντού φίλους. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ