2012-05-20 18:33:09
Φωτογραφία για Φλερτάρει με τη ΝΔ και ο Τζήμερος;
Την εκλογική του στρατηγική εξετάζει το κόμμα του Θάνου Τζήμερου «Δημιουργία, Ξανά!», το οποίο αποφασίζει σήμερα την αυτόνομη ή μη κάθοδό του στις εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, στη σημερινή συνδιάσκεψη του κόμματος που λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην ατζέντα βρίσκονται τέσσερα κεντρικά ζητήματα η ευρύτερη συνεργασία του κόμματος με άλλες πολιτικές δυνάμεις

η δημιουργία λίστας και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων βουλευτών

η ευρύτερη πολιτική στρατηγική και η τοποθέτηση του κόμματος σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα

θέματα οργανωτικής φύσης

Σε ερώτηση σχετικά με την εκλογική στρατηγική του κόμματος στις επικείμενες εκλογές, κύκλοι του κόμματος τόνιζαν πως παρά το γεγονός ότι η επιθυμία του κ. Τζήμερου ήταν η αυτόνομη παρουσία του κόμματος, εντούτοις δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Σε κάθε περίπτωση επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής, οπότε και θα αποκρυσταλλωθεί η επίσημη θέση του κόμματος.

Την Παρασκευή, ο Θάνος Τζήμερος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τη ΝΔ παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει επίσημες προτάσεις.

«Σε κάθε περίπτωση πριν από τη συνεργασία υπάρχει η διεργασία. Να πουν δηλαδή τα κόμματα τι θα κάνουν τις πρώτες 30 ημέρες και πως σκέφτονται να συνεργαστούν μετά τις εκλογές», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ