2012-05-20 18:46:15
Φωτογραφία για Σε ποιον πάγκο θα κάτσει η μπίλια;
Ο Γιώργος Δώνης είναι αναμφισβήτητα ο πιο πετυχημένος Έλληνας προπονητής της σεζόν από πλευράς αποτελεσμάτων. Δεν είναι και λίγα αυτά που πέτυχε, εδώ που τα λέμε Έφτασε τον Ατρόμητο 3ο στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου, στον τελικό κυπέλλου για δεύτερη σεζόν σερί, ενώ και στα πλέι οφ έχει σταθεί θαυμάσια για τα δεδομένα της ομάδας του Περιστερίου. Ο Γιώργος Δώνης σίγουρα απασχολεί κάποιες ομάδες, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ατρόμητο.

Μήπως, όμως, τον δούμε, είτε φέτος είτε ένα-δυο χρόνια μετά, σε κάποια ομάδα με βαρύτερη φανέλα; Το πέρασμα του από την ΑΕΚ, βέβαια, πριν από μερικά χρόνια ήταν απογοητευτικό, όμως δεν ευθυνόταν μόνο αυτός, αφού ήταν κακό εκείνο το τάιμινγκ για την Ένωση και πολλά πράγματα πήγαν τότε στραβά.

Ωστόσο, από τότε ο Δώνης έχει εξελιχθεί. Κι έχει δείξει ότι αν του δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, μπορεί να παρουσιάσει έργο. Κάτι που έκανε τόσο στη Λάρισα, όσο και στον Ατρόμητο. Οι ομάδες του, μάλιστα, αποδίδουν μετά την πρώτη σεζόν.


Για ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ αυτής της εποχής, που θέλουν να χτίσουν με ταλέντα, ίσως ο Δώνης να ήταν κάποια στιγμή καλή λύση. Μην ξεχνάμε ότι ειδικά στον Ατρόμητο έχει αναδείξει πολλά ταλέντα. Του αρέσει να ποντάρει στο νέο αίμα, δηλαδή.

Είναι, όμως, επίσης δεδομένο ότι ο Δώνης α γοητεύεται ιδιαίτερα από μια πιθανή πρόταση από την Αγγλία. Το Νησί το αγαπάει, αφού έχει πάει και ως ποδοσφαιριστής, ενώ έχει αρκετά καλό όνομα στην Αγγλία. Οπότε μια πρόταση, έστω κι από την Τσάμπιονσιπ, θα του άρεσε πάρα πολύ και θα του άνοιγε τον δρόμο ακόμα και για μια διεθνή καριέρα.

Όπως και να έχει το όνομά του ακούγεται πλέον αρκετά γενικά. Και δικαίως αφού η δουλειά του μιλάει από μόνη της

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ