2012-05-20 19:02:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης συμβουλεύει να μην παρασυρθούμε απ΄ την προπαγάνδα
Τρομερη εντυπωση μου κανουν οι αναφορες των ξενων ΜΜΕ για την προπαγανδα που λαμβάνει χωρα στην ΕΛΛΑΔΑ. Παρ" ολα αυτα ομως, σχεδον ολα τα ελληνικά ΜΜΕ και blogs συνεχιζουν απτόητα το εργο που τους πληρωνουν να κάνουν. Την παραπληροφόρηση και την χειραγωγηση του ελληνικου λαου, μεσω ψευτικων γκαλοπ. Το λεω αυτο γιατι μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι υπαρχει ενα μεγαλο μερος των ΕΛΛΗΝΩΝ που προτίθεται να ψηφισει ενα ΚΟΜΜΑ που δεν εχει σταθερο προγραμμα-εχουν αλλαξει θεσεις 5 φορες μεχρι τωρα, χωρια που δεν ξερουν τι τους γινεται. Άλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος.-Και προπαντων δεν θα ηθελα να με κυβερνησουν ανθρωποι που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ και το  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Αυτο με ενοχλει παρα πολυ σαν Χριστιανο Ελληνα Ορθοδοξο.

 

Απο την αλλη πλευρα παλι εμφανιζουν ενα μεγαλο μερος του Ελληνικου λαου, να θελει να ψηφισει τους Γαλαζοπρασινους προδοτες, δοσιλογους, κλεφτες, λαμογια,κ.τ.λ, οι οποιοι σαν αεργοι σε ολη τους τη ζωη, ανήγαγαν την πολιτικη σε επαγγελμα και σε κληρονομικο δικαιωμα την καθε βουλευτικη εδρα, η οποια παει απο πατερα σε γιο-κορη, απο θειο σε ανηψιο-α κ.τ.λ. Καλυτερα τοτε να ψηφισω τον ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ που εχει ΜΟΝΟ 40 κλεφτες-οπως πετυχημενα ειδα γραμμενο πανω σε ενα τοιχο. 


Οπως βλεπετε δεν αναφέρομαι στα αλλα κομματα, γιατι απλως δεν ειναι αξια λογου. Τι να πω, για τον Αριστερο Καρατζαφερη; Αυτο και μονο τα λεει ολα. Για την ΝΤΟΡΑ που δηλωνε οτι αν δεν εκλεγοταν θα παραιτουνταν απο την πολιτικη; Το ειδαμε. Γιατην Χρυση Αυγη; Οχι βεβαια. Παρ"ολο που η δηλωση τους πως δεν δεχονται ολο τον βο(υ)λευτικο μισθο εξεπληξε ευχαριστα ολους μας και ευχομασταν να το εκαναν και οι αλλοι. Οσο για το ΚΚΕ, καλυτερα να αλλαξει το ονομα του σε ΟΧΙ. Αυτοι,-με εξαιρεση την κα ΚΑΝΝΕΛΛΗ-,εχουν μεινει ακομα στον ΣΤΑΛΙΝ σαν απολιθωματα της ιστοριας. 

Αφησα στο τελος τους ΑΝΕΞΑΡΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του κ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση το μεγεθος της προπαγανδας και οι τονοι λασπης που δεχονται καθημερινα .Μηπως η υποσχεση οτι θα τους στειλει ολους φυλακη, μηπως επειδη φαινεται να εχουν ενα πιο συγκεκριμενο προγραμμα, μηπως επειδη επισημα εγγραφα των Αμερικανικων Υπηρεσιων παρουσιαζουν τον κ ΚΑΜΜΕΝΟ ως τον μοναδικο πολιτικο που τα τελευταια 35 χρονια ζητουσε χαρες για οφελος της ΧΩΡΑΣ του; Δεν ξερω. Δικαιως μερικοι να ρωτησετε και τι να ψηφισουμε; Δεν θα σας πω εγω τι να ψηφισετε, αλλα θα σας πω μην πιστευτε την προπαγανδα και τα ψευτικα γκαλοπ. Με το χερι στην καρδια και προπαντων το συμφερον της χωρας μας, να σκεφτουμε πολυ σοβαρα που θα ριξουμε την ψηφο μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ