2012-05-20 19:06:40
Φωτογραφία για ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Στεφάνου φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, με τον έμπειρο λίμπερο να επιστρέφει στους ερυθρόλευκους μετά από μία διετία.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή λίμπερο του Ηρακλή, ο οποίος την σεζόν 2009/2010 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, έχοντας συμπαίκτες τους Μίλκοβιτς, Τίσερ, Κούναρι, Καλντέιρα, Τζούριτς, Ανδρεάδη, Κουζούνη, Κουρνέτα και Κυριαζή και φέτος αναδείχθηκε νταμπλούχος με τα χρώματα του «Γηραιού».

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει χάσμα στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Στεφάνου να απαιτεί τα χρήματα που του χρωστάει ο Ολυμπιακός από την προηγούμενη θητεία του και μάλιστα έντοκα χωρίς να δέχεται κάποιο διακανονισμό.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την πλευρά της φέρεται διατεθεμένη να του προσφέρει ένα συγκεκριμένο ποσό και από εκεί και πέρα να υπάρξει συμφωνία, ώστε να λάβει τα υπόλοιπα χρήματα με την μορφή δόσεων.

Οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν την «χρυσή» τομή, με την διοίκηση του ερυθρόλευκου ΤΑΑ να αισιοδοξεί για θετική έκβαση της υπόθεσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα κλειδιά της εξουσίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα κλειδιά της εξουσίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ