2017-04-05 17:11:37
Φωτογραφία για Survivor: Τέσσερις φρικιαστικές οικογένειες που είναι πιο αγαπημένες από τους Μαχητές
Tου Πάνου τα καμώματα τα βλέπει ο Αλ Μπάντι και γελά Μας είχαν πάρει τα αυτιά τον τελευταίο καιρό ο Αργιανίδης και οι υπήκοοί του και οι συμπαίκτες του για το πόσο δεμένοι είναι και το πόσο καλό είναι το κλίμα στην ομάδα τους. Ήρθε και το ατύχημα με το βανάκι και να σου τα σιρόπια: «είμαστε πλέον μια οικογένεια, τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει».

Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, παραλίγο κι εμείς να πιστέψουμε ότι όντως οι τύποι και οι τύπισσες που είναι με ένα μαχαίρι στα δόντια 24/7, είναι αγαπημένοι σαν οικογένεια. Η αλήθεια είναι πως όταν γύρισε ο τροχός κι έκαναν εκείνο το μεγάλο σερί ενάντια στους Διάσημους γεμίζοντας τις μπάκες τους με κλαμπ σάντουιτς και κεφτεδάκια, πράγματι ήταν όλα μέλι γάλα. Ήρθαν όμως οι πείνες, έσκασε και η ήττα στο αγώνισμα για την ασυλία και οι δύο κλίκες η ενωμένη ομάδα των Μαχητών ξεκατινιάστηκε μπροστά στις κάμερες. Μανούρα και σαματάς που θα τον ζήλευε και η Βροχοπούλου, όχι αστεία.


Οικογένεια κατά τα άλλα. Μισό λεπτό να σας δείξουμε εμείς 5 οικογένειες που είναι πιο οικογένειες από αυτή των Μαχητών.

1. Οικογένεια Σεχίδη

Για τους μικρότερους που δεν πρόλαβαν το μεγαλύτερο οικογενειακό μακέλεμα των 90s ένα μικρό review: οι γείτονες της οικογένειας έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως ο Θεόφιλος, ο πρωτότοκος γιος που αποφοίτησε από την Νομική, τεμάχισε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με μαχαίρια, τσεκούρια, πριόνια και ότι άλλο διαθέσιμο υπήρχε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας. Έτσι πάει. Κάποιοι πέφτουν, κάποιουν ανεβαίνουν στα σύννεφα. Τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει ο Θεόφιλος, δεν είχαν σκοτωθεί μεταξύ τους όπως οι Μαχητές.

Οικογένεια Μαχητών Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ