2017-04-12 16:17:08
Φωτογραφία για Τέλος το Survivor για τον Στέλιο Χανταμπάκη
Με την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του survivor μετά την ολιγοήμερη απουσία του είχαμε και την αποχώρηση ενός παίκτη από την ομάδα των «Διασήμων» Αυτός είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος υποδέχθηκε την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέκφραστος.

«Όλα είναι καλά. Είναι ένα παιχνίδι και φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Φεύγω χωρίς να έχω αφήσει κάτι ανοιχτό πίσω μου με κανέναν. Φεύγω πολύ γεμάτος και πάω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις πολύ τίμια και πολύ δίκαια». Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες του Στέλιου στο παιχνίδι.

«Είμαι πολύ χαλαρός. Ήταν ένα πολύ γλυκό ταξίδι. Με περιμένουν πίσω τα παιδιά οπότε είμαι πολύ οκ με ό, τι και αν γίνει σήμερα». Με αυτά τα λόγια είχε προαναγγείλει -στην ουσλια- την αποχώρηση του στο βραδινό συμβούλιο.

Όταν αποχαιρετούσε έναν έναν τους πρώην συμπαίκτες του ξεχώρισε το στιγμιότυπο της ζεστής αγκαλιάς που είχε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


«Σε περίπτωση που μείνω, αν μου ζητήσει κάποιος να κάτσουμε να συζητήσουμε και μου εξηγήσει που έχω λάθος φυσικά και θα το δεχτώ», ανέφερε με νόημα όσον αφορά την κόντρα που είχε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα από την άλλη άφησε αιχμές γιατί είναι συνέχεια υποψήφιος προς αποχώρηση λέγοντας πως «ότι και να κάνω είμαι υποψήφιος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ας τα βλέπουμε όλα θετικά».

Νωρίτερα όταν ο Σάκης έδωσε το λόγο στην Ειρήνη εκείνη ζήτησε «συγγνώμη» από τους συμπαίκτες της για την υπερβολή της και για όλα όσα ειπώθηκαν ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης από την πλευρά του την αποδέχτηκε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ