2012-05-21 23:37:32
Φωτογραφία για H KΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ (84-78)
O Oλυμπιακός σε ένα αγώνα που θα μπορούσε να είχε κερδίσει για...πλάκα, εφανίστηκε αγχωμένος και με όχι σε ιδιαίτερα καλή μέρα το Βασίλη Σπανούλη άφησε τον Παναθηναϊκό να είναι μέσα στο παιχνίδι σχεδόν μέχρι το τέλος. Η αστοχία στις βολές (τα ίδια και στον τελικό της Ευρωλίγκας...) κάποια στιγμή θα στοιχίσει γι'αυτό και πρέπει να βρεθεί η λύση σ'αυτόν τον τομέα.

Είναι κρίμα να κάνεις υπερ-προσπάθεια και να βλέπεις τους κόπους σου να πηγαίνουν χαμένοι από τις βολές. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και η νίκη ήρθε, το 1-0 έγινε, αλλά το κεφάλι...μέσα από σήμερα κιόλας. Άλλες δύο νίκες μας χωρίζουν απ'τον τίτλο που αν δεν κατακτηθεί φέτος θα πρόκειται για αυτοκτονία Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν λύσεις από τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιώργο Πρίντεζη κατά πρώτο λόγο, αλλά και από τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που με το καλό μακρινό του σουτ πρόσφερε πολύτιμους πόντους.


Ας δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά :

Bασίλης Σπανούλης : Ο αρχηγός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός σήμερα, τα σουτ δε μπήκαν, ενώ έχασε ακόμα και βολές. Η παρουσία του και μόνο όμως αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο, που έστελνε πάνω του 2 και 3 παίκτες όποτε είχε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρο δράσης οι συμπαίκτες του.

Βαγγέλης Μάντζαρης : Με την απουσία του Λο, πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, έπαιξε καλή άμυνα και κατέβασε σωστά τη μπάλα. Ήταν καλός και σήμερα.

Κώστας Σλούκας : Δεν πήρε ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, πάντως ήταν μέτριος γενικά.

Δημήτρης Κατσίβελης : Ο Ντούντα τον έριξε στα...βαθιά με τη μία και ο μικρός προσπάθησε ν'ανταποκριθεί στο ρόλο του, που ήταν κυρίως να δώσει ανάσες στα άλλα γκαρντ της ομάδας.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους : Ο Λιθουανός είναι μεγάλος σουτέρ και το απέδειξε και σήμερα. Κρύο αίμα, πέτυχε καθοριστικά τρίποντα σε στιγμές που ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει. Δικαιολογημένα περνάει στους διακριθέντες.

Μάρκο Κέσελ : Λίγα πράγματα από το Σέρβο, που είχε για ακόμη μία φορά μικρό χρόνο συμμετοχής.

Κώστας Παπανικολάου : Μεγάλη ψυχή ο μικρός,τεράστιες δυνατότητες και ψυχάρα. Απέναντι σε τέτοιο πάθος ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη. Βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά πολύ τον Ολυμπιακό και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μας απόψε.

Γιώργος Πρίντεζης : Ότι και να πούμε, είναι λίγο. Έδωσε και κέρδισε τις περισσότερες μάχες, ήταν καταλυτικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση ενώ "κατέβασε" αρκετά ριμπάουντ. Είναι σε μεγάλη φόρμα...

Λάζαρος Παπαδόπουλος : Έπαιξε ελάχιστα και δε μπορεί να κριθεί.

Πέρο Άντιτς : Πολύ καλός σήμερα, βοήθησε τόσο με το μακρινό του σουτ, όσο και κοντά στο καλάθι. Ήταν αρκετά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τζόι Ντόρσεϊ : Φόβητρο στη ρακέτα για τους αντιπάλους, αλλά λίγα πράγματα επιθετικά. Όσο ήταν πάντως στο παρκέ ανάγκαζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σουτάρουν από τα 4-5 μέτρα, πράγμα που μετά την πρώτη περίοδο δεν...τους βγήκε σε καλό.

Κάιλ Χάινς : Μεγάλη εμφάνιση από τον Αμερικανό του Θρύλου τόσο αμυντικά όσι και επιθετικά. Βουγιούκας και Μπατίστ δε θα ξεχάσουν τις τάπες που τους μοίρασε. Αν δεν υπήρχαν και οι τόσες άστοχες βολές θα μιλούσαμε για την ιδανική εμφάνιση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ