2017-05-10 14:06:35
Φωτογραφία για Πρόγραμμα Εκπαίδευσης «Δίκαιο Ενόπλων Συρράξεων» στη ΣΣΕ
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Ανταλλαγή Νέων Αξιωματικών (Military Erasmus), ευρίσκεται σε εξέλιξη το Κοινό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης «Δίκαιο Ενόπλων Συρράξεων» (Common Module «Law of Armed Conflict») που πραγματοποιείται στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από 08 έως 12 Μαΐου 2017.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σπουδαστές Στρατιωτικών Ακαδημιών της κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαθητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, μαθητές της Σχολής Ικάρων, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές και το σύνολο των Ευελπίδων IVης Τάξης.

Το πρόγραμμα διεξάγεται ως μέρος του Ευρωπαϊκού Μήνα ο οποίος υλοποιείται από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τη Σχολή Ικάρων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης (ΕΚΕΚΔΑΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου και τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC), του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Περισσότερες λεπτομέρειες, στην ιστοσελίδα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (https://www.sse.gr/el/news/koino-programma-ekpaideysis-dikaio-enoplon-syrraxeon).
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ