2017-05-11 07:26:42
Φωτογραφία για 3 tips για να μένουν πάντα λευκές και αφράτες οι πετσέτες
Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα λευκά ρούχα και κυρίως με τις λευκές πετσέτες, είναι ότι μετά από λίγα πλυσίματα χάνουν τη λάμψη τους και κιτρινίζουν.

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε το λευκό στις πετσέτες σας ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα και επίσης να παραμείνουν αφράτες.

1. Πλύσιμο με κρύο νερό

Για τις πετσέτες το κρύο είναι το καταλληλότερο νερό. Οι ψυχρές θερμοκρασίες εμποδίζουν τη συρρίκνωση των ρούχων στις ραφές, διατηρούν τα χρώματα ζωντανά και επιμένουν περισσότερο στους δύσκολους λεκέδες

2. Δε χρειάζεται μαλακτικό

Το μαλακτικό ρούχων δεν είναι απαραίτητο στις πετσέτες. Τα χημικά που περιέχουν μπορεί να βλάψουν τις ίνες και να κάνουν τις πετσέτες πιο σκληρές με την πάροδο του χρόνου αλλά και πιο κίτρινες. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να τις πλένετε  ξεχωριστά και αν έχετε στεγνωτήριο να τις βγάλετε πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

3. Πλύσιμο με λιγότερο απορρυπαντικό

Πολλοί νομίζουμε, πως το να χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο, το πολύ απορρυπαντικό εμποδίζει τις πετσέτες  να ξεπλυθούν σωστά. Το ιδανικό είναι να μετριάσετε την ποσότητα στο μισό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ