2017-06-09 11:54:28
Φωτογραφία για Μνημόσυνο την Κυριακή για τα αποβιώσαντα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας
Τη μνήμη των αποβιωσάντων μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας, θα τιμήσουν την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος των Αποστράτων του Στρατού Ξηράς Λάρισας.

Σε επικοινωνία που είχε με το kranosgr πριν λίγο ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντιστράτηγος ε.α Σπυρίδων Τσιρώνης, δήλωσε ότι  είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτή η θρησκευτική εκδήλωση μνήμης από τους Απόστρατους της Λάρισας. ''Κάνουμε απλά το χρέος μας απέναντι στους ε.α αποβιώσαντες συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, με τους οποίους εργαστήκαμε και βιώσαμε μαζί δύσκολες αλλά και ευχάριστες καταστάσεις στην υπηρεσία, ζήσαμε μαζί στην πόλη της Λάρισας και στην περιοχή και οφείλουμε να τους τιμούμε και να τους θυμόμαστε. Γι' αυτό καλώ όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, να παρευρεθούν την ερχόμενη Κυριακή, το πρωί, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της 1ης Στρατιάς, όπου μετά τη θεία λειτουργία θα τελεστεί το μνημόσυνο''.

Να σημειώσουμε ότι στην θρησκευτική εκδήλωση μνήμης έχει προσκληθεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται στη Λάρισα μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.

Μετά το πέρας του Μνημοσύνου θα παρατεθεί καφές από την ΕΑΑΣ, στη θερινή Λέσχη της Λάρισας.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ