2017-06-12 17:24:20
Φωτογραφία για Ναύαρχοι «Βατράχια» στην απονομή των νέων αποφοίτων
Παρουσία δύο ναυάρχων, αμφοτέρων «βατράχων», οι οποίοι υπηρέτησαν και διοίκησαν τη φημισμένη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών του ΠΝ, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων στους νέους αποφοίτους του 185ου Σχολείου Υπο­βρύχιων Καταστροφών, στις εγκαταστάσεις της μονάδος στον Σκαραμαγκά. Πρόκειται για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, και τον αρχηγό Στόλου, αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο, ενώ τα πτυχία στα νέα «βατράχια» έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο διοικητής της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ταξίαρχος Νίκος Φλάρης, και ο διοικητής της ΔΥΚ, πλοίαρχος Πα­ναγιώτης Νικολαρέας.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-10/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ