2012-05-22 17:23:17
Φωτογραφία για Τρία δυνατά φιλικά...
Τρεις δυνατές φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Νιούκασλ θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στις 22 Ιουλίου το ταξίδι.

Η προετοιμασία για τη σεζόν 2012-13 ξεκινά στις 4 Ιουλίου με τη συγκέντρωση της ομάδας στου Ρέντη και στις 6 η αποστολή των ερυθρόλευκων αναχωρεί για Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει εκεί για 12 μέρες, ακολουθεί επιστροφή στην Αθήνα για μόλις 4 μέρες πριν αναχωρήσει για την Πορτογαλία στις 22 του μηνός. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει τρεις πολύ δυνατές φιλικές αναμετρήσεις αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και ακολουθούν Πόρτο και Νιούκασλ στο Οπόρτο, σε ένα μίνι-τουρνουά. Παράλληλα, η διοίκηση εξετάζει και την πρόταση που της έγινε για ένα φιλικό κόντρα στη Ρόμα στη Νέα Υόρκη, στις 2 Αυγούστου.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ