2012-05-23 09:20:07
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 2ου ΤΕΛΙΚΟΥ
Στόχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των συνεργατών του είναι να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό που έχει τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα, θέλει να αποβάλει την πίεση από τους παίκτες του, εν όψει του δεύτερου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟ, που θα διεξαχθεί αύριο (24/05, 19.00) στο ΟΑΚΑ.

Οι 16 χαμένες ελεύθερες βολές (20/36) στον πρώτο αγώνα αποτελούν μέρος της μεγάλης πίεσης που ένιωθαν οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει καλά πως με τέτοια ποσοστά από τη γραμμή των βολών στη συνέχεια των τελικών η ομάδα του θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και αυτός είναι ο λόγος που ρίχνει τεράστια βαρύτητα στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο "Ντούντα" προσπαθεί να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμους και παράλληλα συγκεντρωμένους τους παίκτες του, εν όψει του δεύτερου τελικού, γνωρίζοντας πως με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 1-0 η πίεση πλέον έχει μεταφερθεί στον "αιώνιο" και αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, που ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της αποφόρτισης από το δικαιολογημένο άγχος που έχουν οι παίκτες.

Ο Ίβκοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να μην εφησυχάσουν μετά το 1-0, γιατί η σειρά των τελικών έχει πολύ δρόμο ακόμα, προσπαθώντας όμως ταυτόχρονα να τους εξηγήσει πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τη νευρικότητα που αισθάνονται, αφού εάν την αφήσουν να τους καταβάλει μόνο ανασταλτικά μπορεί να λειτουργήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ