2012-05-24 00:34:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρεται στα μελανά σημεία του ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τις εκλογές τις 6ης Μαΐου και την έκπληξη του αποτελέσματος λόγω των ''τυχαία'' λανθασμένων δημοσκοπήσεων που πρόβαλαν τα ''μη ελεγχόμενα'' κανάλια και εφημερίδες παρατηρούμε ένα ασταμάτητο πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους ως σταλινικούς πράκτορες της CIA.

Ο πόλεμος συντονίζεται στα εξής σημεία:

-Αν εκπληρώσει το οικονομικό του πρόγραμμά θα μας βγάλουν από το euro και την Ευρώπη.

MEGA ΨΕΜΑ: για τον απλούστατο λόγο οτι χάνουν τεράστια κέρδη που ήδη βγάζουν στις πλάτες μας αλλά κυρίως γιατί θα καταστραφούν οι ίδιοι.

-Θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες.

MEGA ΨΕΜΑ: ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει δημόσια αλλά και η επίσημη δημόσια θέση του κόμματος είναι ότι θα δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους μετανάστες καταγγέλλοντας το εξευτελιστικό "Δουβλίνο 2" και εκούσια αποχώρηση από την συνθήκη Σένγκεν για μερικά χρόνια (όπως ακριβώς και με τη Δανία).


Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα τα οποία δεν έκανα απολύτως τίποτα για να το σταματήσουν και μάλιστα ο κ. Σαμαράς ήταν ο άνθρωπος που το '91 άνοιξε τα σύνορα.

-Θα αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία.

MEGA ΨΕΜΑ: Η επίσημη θέση του κόμματος είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί μια αμοιβαία λύση που δεν θα ελλοχεύει εδαφικές σκοπιμότητες με ΚΟΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ακριβώς ότι έλεγε και ο δεξιότατος Καραμανλής.

Αλλά για να μην γελιόμαστε ακόμα και η Χρυσή Αυγή να ήταν στην κυβέρνηση όσον αφορά τη διεθνή ονομασία ενός κράτους, αυτό που θέλαν οι Αμερικανοί θα γινόταν ανάλογα με τα τρέχοντα συμφέροντα τους οποιαδήποτε και αν είναι η στάση της Ελλάδας, όπως έχει γίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις ανά τον κόσμο.

Για να μην ξεχνιόμαστε πάλι ο Σαμαράς ως υπουργός εξωτερικών στην τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη αδράνησε εντελώς και προτίμησε να ρίξει την ίδια του την κυβέρνηση με αποτέλεσμα να τα αναγνωρίσει σιωπηρά

-Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του.

MEGA ΨΕΜΑ: Αν και τώρα μπήκε στη αντζέντά αυτό το πρόβλημα καθώς κανένας πρωθυπουργός δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, ο Τσίπρας έχει δουλέψει 8 χρόνια και σταμάτησε όταν έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στα 32 του. Δεν προλάβαινε να δουλέψει και περισσότερο (όπως ο σκληρά εργαζόμενο Σαμαρα ή Παπανδρέου ή Παπαρηγα κτλ). Επίσης αν κρίνω από το γεγονός οτι ενας που έχει όντος δουλέψει στη ζωή του είναι ο Καρατζαφέρης, καλύτερα να μην δουλέψει ποτέ.

-Είχε βύσμα στο στρατό

MEGA ΨΕΜΑ: Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έβαλε μέσο αλλά τα πράγματα ήταν χειρότερα κα με νόμο που είχε θεσπίσει τότε ο Τσοχατζόπουλος (για όλους τους Έλληνες πολίτες) έβαλε για βουλευτής και γλίτωσε μερικούς μήνες. Και αυτό το θέμα πάλι μπήκε τώρα τελευταία στην ατζέντα καθώς οι συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών όχι απλά δεν έχουν βάλει μέσο αλλά δεν έχουν πάει καν στρατό.

-Είναι μεγαλοεργολάβος

MEGA ΨΕΜΑ: Η μεγαλύτερη και πιο φθηνή λάσπη που έριξαν για αυτό και την μάζεψαν γρήγορα. Ο Τσίπρας έγινε πολιτικό μηχανικός στα 18 του. Προφανώς ήταν μέντιουμ και ήξερε οτι θα γίνει πρόεδρος κόμματος μετά από 14 χρόνια και μάλιστα σε ένα κόμμα που τότε δεν υπήρχε!

Παρόλα αυτά είναι αστείο να κατηγορούν τα λαμόγια και οι φίλοι τους που έχουν κατακλέψει τον δημόσιο χρήμα οτι η κατασκευαστική του αδελφού του Τσίπρα (ένας μικροεπιχειρηματίας) έπαιρνε κατευθείαν αναθέσεις όταν το ποσοστό του Τσίπρα ήταν 4% και είχε 11 βουλευτές (εκ των οποίων οι μισοί πήγαν με τον Κουβέλη). Με ποια δικαιοδοσία έδινε απευθείας αναλήψεις; Της ελάσσονος αντιπολίτευσης; Ή είπαν αφού πήρες 4% θα κυβερνήσεις λίγο; Ή τον συμπαθούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και οι μεγαλοεργολάβοι-καναλάρχες και του τα δίνουν δώρο; Έλεος!

Προς το παρόν μόνο αυτά τα γελοία ψεύδη έχω ακούσει. Επιφυλάσσομαι να γράψω και στο μέλλον για τα επόμενα αίσχη που σίγουρα θα ακουστούν αυτή τη περίοδο.

Τα πράγματα είναι απλά, παρά τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχετε στην οικονομική πολιτική τα οποία ακόμα συζητούνται, έχεις να επιλέξεις μεταξύ αυτών που στηρίζουν τα υπερκέρδη των τραπεζιτών και τον λαό.

Μεταξύ ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που κατάστρεψε, πούλησε και πουλάει μια χώρα και τον λαό της στα Ευρωπαϊκά κέντρα και ενός ανθρώπου που είτε τα καταφέρει είτε όχι είναι από τη μεριά του λαού.

Ένα κόμμα που έχει κλέψει δισεκατομμύρια από εμάς και δεν έχει πληρώσει ποτέ κανένας και τον στηρίζει όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα που τα τρώνε μαζί εις βάρος μας (μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, τράπεζες κτλ) σε αντίθεση με έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό που όλοι αυτοί των πολεμάνε... τυχαίο;

Το δίλλημα είναι ένα. Δουλοπρέπεια ή Ανεξαρτησία; Μην κατεβάσεις και αυτή τη φορά τα παντελόνια στους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους.

Έχεις την πρώτη και τελευταία ευκαιρία να τους στείλεις στο… καλό. Μην την χάσεις...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ