2012-05-24 00:30:16
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ  ΒΑΣΚΩΝΙΑ Ο ΟΡΜΠΑΪΘ!
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ισπανία, μετά από μια εξαιρετική σεζόν προσωπικά και ομαδικά με τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος μέσος στην τελευταία συνάντηση που είχαν όλοι μαζί οι παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα (21/5), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμπαίκτες του και πρότεινε να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Βασκωνία για διακοπές!

Εκτός από τα αγωνιστικά του προσόντα, ο Βάσκος μέσος ξεχώρισε και με την συμπεριφορά του στο Ρέντη. Εξαιρετικός επαγγελματίας, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ανοιχτός με όλους και χωρίς να δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ο Πάμπλο ήταν πολύ δημοφιλής και αγαπητός στις τάξεις των συμπαικτών του.

Ο Ορμπάιθ ευχαρίστησε τους πάντες θερμά για την βοήθεια και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς στη συνέχεια τους απηύθυνε πρόσκληση για να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του στο Μπιλμπάο για διακοπές!

Η κίνηση αυτή του Βάσκου εκτιμήθηκε δεόντως από τους συμπαίκτες του που είχαν να λένε για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Πάμπλο. Μάλιστα ο Ορμπάιθ τους ζήτησε να του προτείνουν και κάποια ελληνικά νησιά όπου θα μπορούσε να περάσει οικογενειακά λίγες μέρες του Ιουνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ