2012-05-24 09:30:06
Φωτογραφία για Τα δεδομένα για Τσάβες και Μασάδο
Ο Ολυμπιακός προχωράει ακάθεκτος στην ελληνοποίηση του ρόστερ, όμως όσο αφορά τις περιπτώσεις του εξωτερικού, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τα πρώτα σύννεφα.

Μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην υπόθεση του προπονητή και την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου άσου έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την έξοδό του από την Τουλούζ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε σχετικά ο Λιονέλ ντα Σίλβα στην εφημερίδα Sportday: «Η Τουλούζ είναι διατεθειμένη να τον δώσει, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ενώ οι Γάλλοι φέρεται να ζητούν 4,5 εκ. ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κριστιάν Τσάβες, ο οποίος είδε πριν από λίγες ώρες την ομάδα του να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες σε βάρος της Φλουμινένσε, μάλλον δυσκολεύει αφού και η Ρόμα δείχνει να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τότε γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα θα μπορέσουν οι Πειραιώτες να τον φέρουν στο Λιμάνι.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ