2017-10-06 01:49:14
Φωτογραφία για Άργος: Τον άφησαν να ασελγεί στον γιο τους με αντάλλαγμα τρόφιμα
Οι γονείς επέτρεπαν σε 46χρονο να κακοποιεί τον γιο τους με αντάλλαγμα τρόφιμα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Άργους η υπόθεση ενός 46χρονου Έλληνα, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ενός 5χρονου αγοριού και το φωτογράφιζε γυμνό, με τη συναίνεση των γονιών του, στους οποίους προσέφερε τρόφιμα ως αντάλλαγμα.

Ο 46χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Οι γονείς του μικρού αγοριού συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν βαριές ποινές ενώ τους αφαιρέθηκε και η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Συγκεκριμένα, οι γονείς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ασέλγεια.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

Πηγή: reader.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ