2017-10-16 18:03:14
Φωτογραφία για Παντρεύεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Η λαμπερή εμφάνιση και η δήλωση όλο νόημα
Μια πολύ λαμπερή εμφάνιση ήταν αυτή που έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο party για τα γενέθλια του pr manager, Γιάννη Καζανίδη. Η όμορφη και καλογυμνασμένη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια sequin jumpsuit (δηλαδή ολόσωμη φόρμα με πούλιες) της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Ειρήνη είχε φορέσει τη φόρμα της με πέδιλα, κρατούσε ένα δερμάτινο φάκελο, ενώ τα κοσμήματά της ήταν ελάχιστα και διακριτικά. Πολύ εντυπωσιακό ήταν και το χτένισμά της, με τα μακριά της μαλλιά χτενισμένα ίσια και προς τα πίσω, ενώ το μακιγιάζ της έδινε έμφαση στα μάτια της, με smokey eye και έντονη μάσκαρα.

Πέρα, όμως, απ' αυτή τη λαμπερή εμφάνιση, η είδηση της βραδιάς ήταν άλλη και ήρθε δια στόματος της πρώην survivor. Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, και η τραγουδίστρια απάντησε: "Έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές πάνω σ' αυτό το θέμα, ότι αν είναι να συμβεί κάτι τόσο σημαντικό στη ζωή μου, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το μοιραστώ. Σίγουρα θα το μοιραστώ μία - δύο εβδομάδες πιο πριν... για να μην το ματιάσουμε, αλλά τώρα δεν έχω να μοιραστώ κάτι..."


Άρα δεν έχει γίνει η πρόταση γάμου, σχολίασαν οι ρεπόρτερς και η Ειρήνη έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα: "Μίλησες για γάμο, όχι για προτάσεις..." και έκλεισε τη συζήτηση.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη εδώ και πέντε χρόνια, και οι φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους κυκλοφόρησαν με την επιστροφή της Ειρήνης από το Survivor.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ