2017-10-18 10:30:23
Φωτογραφία για Carrie Fisher: Είχε στείλει αληθινή γλώσσα αγελάδας σε παραγωγό του Χόλιγουντ που παρενόχλησε φίλη της
Τη γλώσσα μιας αληθινής αγελάδας μέσα σε ένα κουτί από το Tiffany’s έστειλε κάποτε η Carrie Fisher σε έναν παραγωγό του Χόλιγουντ που παρενόχλησε μία φίλη της.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η σεναριογράφος και φίλη της ηθοποιού, Heather Robinson, ο συγκεκριμένος παραγωγός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αριζόνα, η Robinson ισχυρίστηκε πως δύο εβδομάδες αφότου είχε αφηγηθεί το περιστατικό στη Fisher, αυτή της έστειλε mail και την ενημέρωσε ότι είχε προσωπικά παραδώσει το κουτί στα στούντιο της Sony.

«Ήταν μία γλώσσα αγελάδας από διάσημο delicatessen με το εξής σημείωμα: “Αν αγγίξεις ποτέ ξανά την αγαπημένη μου Heather ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, η επόμενη παράδοση θα περιλαμβάνει κάτι δικό σου σε πολύ μικρότερο κουτί»», τόνισε η Robinson.

Η Robinson είπε ακόμη ότι ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα το 2000, επειδή φοβόταν τον αντίκτυπο που θα είχε. «Έγινε τόσο γρήγορα που ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι λάθος. Νόμιζα, ότι επειδή πήγα για φαγητό μαζί του, πήγαινα γυρεύοντας. Έτσι, παρέμεινα σιωπηλή για χρόνια επειδή φοβόμουν τις επιπτώσεις», εξήγησε.
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ