2017-10-30 19:39:48
Φωτογραφία για Το Facebook κατασκοπεύει όλες τις συνομιλίες χωρίς την άδειά σας;;
Το Facebook τώρα κατασκοπεύει όλες τις συνομιλίες πραγματικής ζωής που έχετε χωρίς την άδειά σας.Το κάνουν αυτό για να εξυπηρετούν τις διαφημίσεις που στοχεύουν στο χρήστη.

Ένας χρήστης του YouTube πραγματοποίησε μια δοκιμή για να ελέγξει αν αυτό ισχύει ή όχι. Είπε επανειλημμένα τη λέξη "τροφή για γάτες" πολλές φορές και το Facebook "επέλεξε" αυτή τη λέξη-κλειδί.Μόλις ο χρήστης άνοιξε το Facebook, εμφανίστηκε μια διαφήμιση βίντεο σχετικά με τα τρόφιμα για γάτες.

Ακολουθεί μια επίδειξη βίντεο αυτής της δοκιμής.

Πώς λειτουργεί όλη η διαδικασία;

Το Facebook κερδίζει πρόσβαση στο μικρόφωνο μόλις το εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, καταγράφει κρυφά τις συνομιλίες σας στο παρασκήνιο σε μορφή χαμηλού bitrate (32kbps). Αυτό γίνεται για να παρακάμψει την παρακολούθηση σε περίπτωση που ένας χρήστης αποφασίσει να το κάνει αυτό. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται και μετά μεταφέρονται στους διακομιστές διαφημίσεών τους. Στη συνέχεια, η εφαρμογή εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις στους χρήστες.

Ο Rob Goldman, ένας εκτελεστικός του Facebook, έχει αρνηθεί ότι χρησιμοποιεί πρόσβαση μικροφώνου για να ακούει συνομιλίες χρηστών.

Αληθές η όχι τελικά;  
argonaytis-iphone
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ