2017-10-31 00:00:27
Φωτογραφία για Τα αγαπημένα σας ερωτικά παιχνίδια, σύμφωνα με το ζώδιο σας!
Είναι πιθανόν να περηφανεύεστε ότι ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε και τι σας αρέσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αποκτήσετε και μερικές νέες συνήθειες, είτε αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι, είτε μια στάση που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ. Και τι καλύτερο να πάρετε ως πηγή έμπνευσης το ζώδιό σας;

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ιδιαίτερες προτιμήσεις, και αυτό ισχύει φυσικά και στο κρεβάτι. Και αν δείτε, ότι κάποια συμβουλή δεν ταιριάζει με το ζώδιό σας, μάθετε πού βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη σας και διαβάστε τα αντίστοιχα ζώδια. Η Αφροδίτη είναι «υπεύθυνη» για τη σεξουαλική σας ζωή, και ο Άρης σχετίζεται με οτιδήποτε σωματικό.

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Τι σας αρέσει: Κατ’ ευθείαν στο ψητό. Όχι πως δεν είστε ρομαντική, αλλά σας αρέσει να πηγαίνετε στο κυρίως θέμα γρήγορα. Δεν θα πούμε ότι βιάζεστε, αλλά απλά είναι ο τρόπος σας να εκφράσετε το πάθος σας.


Τι προτείνει… το άστρο σας: Δοκιμάστε τη στάση στο όρθιο, όταν πραγματικά δεν μπορείτε να περιμένετε.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Τι σας αρέσει: Αργά και αισθησιακά. Δεν βιάζεστε ποτέ, και απολαμβάνετε το κάθε άγγιγμα. Στόχος σας να ικανοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Βάλτε στη ζωή σας το ταντρικό σεξ. Όχι μόνο θα γίνουν οι αισθήσεις σας το επίκεντρο της πράξης, αλλά και θα σας υπενθυμίσει ότι ο χρόνος δεν παίζει ποτέ ρόλο στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Τι σας αρέσει: Επικοινωνία. Τίποτα δεν σας ανάβει περισσότερο από μερικές «βρώμικες» κουβέντες ή από πονηρά μηνύματα.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Βρείτε νέες λέξεις να βάλετε στο παιχνίδι και πείτε στον σύντροφό σας επίθετα που θέλετε να ακούτε στο κρεβάτι.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τι σας αρέσει: Στενές επαφές. Ως καθαρά συναισθηματικό ζώδιο θέλετε να νιώθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οπτική επαφή, ιδρώτας, ενωμένα χέρια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας πράγματα στο κρεβάτι, όπου θέλετε να νιώσετε ότι γίνεστε ένα.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Ελάτε όσο πιο κοντά του μπορείτε. Ανεβάστε τη θερμοκρασία, βάλτε ερωτική μουσική και δημιουργείστε ατμόσφαιρα στον χώρο.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τι σας αρέσει: Εκρηκτικές καταστάσεις. Δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσετε την απόλαυση και όπου σας πάει... Και αν σας αρέσει, θέλετε κι άλλο.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Κοινή αυτοϊκανοποίηση. Αυτή η τολμηρή μορφή οικειότητας εξαφανίζει όποια εναπομείναντα ταμπού μεταξύ των δυο σας, καθώς μαθαίνετε πώς να κάνετε ο ένας τον άλλο να νιώθει όμορφα. Άλλωστε, πότε ντραπήκατε να ζητήσετε αυτό που θέλετε;

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Τι σας αρέσει: Γήινες καταστάσεις. Σίγουρα θέλετε να έχετε τον χώρο σας, αλλά οι δεσμοί σας με τη μητέρα φύση, σάς δίνουν και μια πλευρά πιο… πρωτόγονη, που σας κάνει άκρως παιχνιδιάρα στο κρεβάτι. Αν υπάρχει μια νέα στάση που θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας, δεν θα διστάσετε να την δοκιμάσετε.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Μελετήστε προσεκτικά όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα για να πάρετε ιδέες.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Τι σας αρέσει: Ισορροπία. Θέλετε να ευχαριστιέστε και οι δύο το ίδιο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε απαιτητική, αλλά, από την άλλη, είστε εξαιρετικά δοτική.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Επενδύστε σε sex toys που μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τι σας αρέσει: Πάθος. Μπορεί να μην το παραδέχεστε, αλλά κατά βάθος ονειρεύεστε να κάνετε έρωτα σαν σταρ του σινεμά. Με άλλα λόγια, αποζητάτε αμεσότητα, χημεία και μια δόση κινδύνου.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Ανακαλύψτε πορνογραφικά sites, και αναπαραστήστε τις αγαπημένες σας σκηνές.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τι σας αρέσει: Περιπέτεια. Θέλετε πάντα να ανακαλύπτετε κάτι νέο, μέσα και έξω από το κρεβάτι. Για εσάς η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Κάντε σεξ σε μέρη που δεν είχατε φανταστεί, εντός και εκτός σπιτιού.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Τι σας αρέσει: Άγριες καταστάσεις. Ως αυταρχικό και ηγετικό ζώδιο όλη τη μέρα, προτιμάτε στις ερωτικές σας νύχτες να αφήνετε κάποιον άλλο να κάνει κουμάντο και να πάρει τα ηνία.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Βάλτε στο παιχνίδι χειροπέδες ή μαστίγια, με προσοχή πάντα!

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Τι σας αρέσει: Πρωτοτυπία. Λατρεύετε τα περίεργα sex toys και είστε ικανή να κάνετε το σεξ με τον σύντροφό σας μια εντελώς νέα εμπειρία.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Αναζητήστε κόλπα για το πώς θα κάνετε το σεξ να κρατήσει περισσότερο, και χωρίς βοηθήματα.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τι σας αρέσει: Παιχνιδιάρικη διάθεση. Όποιος λέει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν χωράνε στο κρεβάτι, μάλλον δεν έχει γνωρίσει Ιχθύ. Μπορεί να μην δοκιμάζετε κάθε φορά διαφορετικές στάσεις, αλλά είστε ικανή να μεταφέρετε τον σύντροφό σας σε άλλη διάσταση.

Τι προτείνει… το άστρο σας: Ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στο role playing, ή βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο, όπως για παράδειγμα, ανάβοντας αρωματικά κεριά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ