2017-11-01 13:02:52
Φωτογραφία για Intel Optane SSD 900P για desktops και workstations
Η Intel ανακοίνωσε την νέα σειρά SSD, Intel Optane SSD 900P, η οποία έρχεται να προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις στον χώρο των SSDs για τους desktop υπολογιστές και τα workstations, χάρη στην χρήση μνήμης 3D XPoint, αντί για την γνωστή NAND Flash. Πρόκειται για το τρίτο προϊόν που χρησιμοποιεί μνήμη 3D XPoint, μετά τον Intel Optane P4800X, ο οποίος προοριζόταν για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα δύο Optane memory modules, που κυκλοφόρησαν την Άνοιξη. 

Η Intel ανακοίνωσε τους νέους Intel Optane SSD 900P στο CitizenCon, μια εκδήλωση για το Star Citizen που διοργανώθηκε στην Φρανκφούρτη, δείχνοντας πόσο σημαντική ομάδα θεωρεί πλέον τους gamers, αλλά και πιο αγοραστικό κοινό στοχεύει κυρίως με την νέα αυτή σειρά SSD. Μάλιστα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι αγοραστές των νέων Intel Optane SSD 900P θα λάβουν δωρεάν και το σκάφος Sabre Raven για το Star Citizen, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι παίρνουν δωρεάν και μια άδεια χρήσης για να παίξουν το παιχνίδι. 


 Η Intel θα κυκλοφορήσεις τους Intel Optane SSD 900P ως NVMe PCIe 3.0 x4 κάρτα, χωρητικότητας 280GB και 480GB, καθώς και ως U.2 2,5'' SSD με χωρητικότητα 280GB. Σύμφωνα με την εταιρία οι επιδόσεις είναι έως και τέσσερις φορές υψηλότερες έναντι ενός τυπικού SSD που χρησιμοποιεί NAND Flash, χάρη στο χαμηλό latency και τις υψηλές επιδόσεις σε τυχαία προσπέλαση δεδομένων, με την αντοχή στις εγγραφές να είναι 22 φορές μεγαλύτερη. Έτσι οι νέοι SSD προσφέρουν ταχύτατο gaming, αλλά και σιγουριά στον κάτοχό τους, ασχέτως του πόσο συχνά γράφει μεγάλο όγκο πληροφοριών πάνω σε αυτούς.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ