2017-11-03 13:24:09
Φωτογραφία για Μείωση δικαιούχων και περικοπές στα Επιδόματα Επικινδυνότητας στελεχών ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Θεοχάρης Αθανασίου Θεοχάρης (Χάρης), κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 822/31-10-2017) προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών με θέμα: «Μείωση στον Αριθμό Δικαιούχων και Περικοπές στα Επιδόματα Επικινδυνότητας Στελεχών που υπηρετούν σε Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων».

Στην μείωση των ποσών και του αριθμού δικαιούχων των επιδομάτων κινδύνου τα οποία χορηγούνται σε στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων των τριών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων προτίθεται να προβεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με το από 30/10/2017 δημοσίευμα της αμυντικής ιστοσελίδας militaire.gr. Ειδικότερα καθίσταται ευκρινές στο διαβαθμισμένο έγγραφο-«Παράρτημα Γ» που προβάλλεται στο δημοσίευμα ότι μειώνονται δραματικά οι μέγιστοι αριθμοί δικαιούχων ανά κατηγορία ώστε να θεωρείται βέβαιη τόσο η οικονομική υποβάθμιση των στελεχών όσο και η αποδόμηση των ειδικών επιχειρήσεων της χώρας.


Και τούτο διότι η προβλεπόμενη διακοπή της καταβολής των επιδομάτων επικινδυνότητας σε περίπου 20 τοις εκατό του υπάρχοντος προσωπικού που διαθέτει υψηλού επιπέδου μαχητική εκπαίδευση αποκτηθείσα εντός και εκτός Ελλάδας με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και η επακόλουθη διακοπή της συμμετοχής τους σε ειδικές επιχειρήσεις μόνο προβλήματα εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει στο αξιόμαχο των συγκεκριμένων μονάδων των τριών κλάδων σε μία εξαιρετικά κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αλλάζει στα επιδόματα των Στρατιωτικών! Τι ισχύει με το επίδομα παραμεθορίου
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ