2017-11-08 12:54:47
Φωτογραφία για Κούγιας: «Αυτό θα γίνει με τις μετοχές Μαρινάκη»
Τα δεδομένα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προέδρων ΠΑΕ που παραπέμφθηκαν σε δίκη για την υπόθεση της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέλυσε ο Αλέξης Κούγιας Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio» προέβλεψε πως οι κατηγορούμενοι θα δικαιωθούν πανηγυρικά, ενώ ανέλυσε και τα δεοδμένα για την εξουσιοδότηση των μετοχών, όπως προβλέπεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και του Ατρόμητου και του Γιώργου Σπανού.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για:

Τη "δίκη των 28": «Όλα ξεκίνησαν από μία έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών και την ανέλαβε ο κύριος Κορέας για τους πλαστούς πίνακες διαιτησίας της ΕΠΟ. Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και της ΕΠΣ Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης έκανε μήνυση η Παναχαϊκή δια εμού εις βάρος όλων αυτών των ανθρώπων που ακούσατε για το αδίκημα της απάτης κατά του ελληνικού Δημοσίου, για τα αδικήματα αλλοίωσης αποτελεσμάτων για ματς με τον Πλατανιά, τότε που ο Πλατανιάς ανέβηκε στην πρώτη εθνική και δεν έπεσε ξανά ποτέ.


Στο πρώτο στάδιο δίωξη που άσκησε ο κύριος Κορέας ήταν για εγκληματική οργάνωση με όλα τα πρόσωπα που βλέπετε να είναι τώρα στο πλημμέλημα της τιμωρίας, απάτη εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου γιατί η ΕΠΟ χρηματοδοτείται από το Δημόσιο και δεν έκανε χρηστή διοίκηση και δεν διοργάνωνε τίμια πρωταθλήματα, είχαμε το αδίκημα εκβίασης που αφορούσε και τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Σταθόπουλο, την ιστορία της έκρηξης που αφορούσε τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Σταθόπουλο»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ