2017-11-09 09:00:43
Φωτογραφία για Μόνικα Μπελούτσι: «Δεν είναι το ίδιο ο βιασμός και το επίμονο φλερτ»
Με τον Τζουζέπε Τορνατόρε η Μόνικα Μπελούτσι έχει συνεργαστεί δύο φορές: στο «Μαλένα» του 2000 και στο «Baaria» του 2009.

Η πρώτη τους συνεργασία, μάλιστα, έφτιαξε για τα καλά την καριέρα της. Και τώρα που ο Ιταλός σκηνοθέτης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από την ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν, η Μπελούτσι δεν δίστασε να τον υπερασπιστεί.

Η 53χρονη ηθοποιός παρέλαβε το βράδυ της Τρίτης στη Ρώμη το βραβείο Βίρνα Λίζι για τη μέχρι τώρα καριέρα της από τα χέρια του Τορνατόρε (δείτε τους στο παρακάτω βίντεο) και δεν έχασε την ευκαιρία να πει τη γνώμη της για τη βροχή καταγγελιών που ακολούθησε το σκάνδαλο Γουάινσταϊν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, η Μπελούτσι ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι γυναίκες σήμερα μιλάνε για τέτοια θέματα και έχουν ξεφύγει από το φόβο, και χαίρεται για το γεγονός ότι οι κόρες της θα μεγαλώσουν σε έναν τέτοιο κόσμο. Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».


Για τον Τορνατόρε είπε: «Μας ενώνει μια φιλία 20 χρόνων που συνεχίζεται. Χάρη σε εκείνον άνοιξαν για μένα χίλιες πόρτες, νιώθω μεγάλη αγάπη για τον ίδιο και την οικογένειά του».

Για τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του «Σινεμά ο Παράδεισος» η ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν δήλωσε στην τελευταία ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά στην πρώτη τους συνάντηση εν όψει των γυρισμάτων της ταινίας «Ο θρύλος του 1900». «Μετά από μια ήρεμη συζήτηση για το φιλμ, όταν ήμασταν έτοιμοι να χαιρετηθούμε, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ, για να φάμε πίτσα. Εγώ απάντησα ότι είχα ήδη μια υποχρέωση και σηκώθηκα για να φύγω. Με ακολούθησε μέχρι την πόρτα, με ακούμπησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στα αυτιά, με τα χέρια στο στήθος μου και με αρκετά επιθετικό τρόπο. Κατάφερα να ελευθερωθώ και έφυγα τρέχοντας».

Ο Τορνατόρε διέψευσε την καταγγελία δηλώνοντας: «Με γεμίζει ευχαρίστηση το ότι μια νέα γυναίκα με θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Εγώ ενθυμούμε μόνον μια συνάντηση σε αρμονικό κλίμα. Κατά συνέπεια απορρίπτω τους υπαινιγμούς σε βάρος μου και επιφυλάσσομαι να υπερασπιστώ την εντιμότητά μου στον κατάλληλο χώρο».

Καλύτερον υπερασπιστή από τη Μόνικα Μπελούτσι σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρει  

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ