2017-11-09 09:32:59
Φωτογραφία για ΚΑΤΟΥΝΑ: Άλλοι διψούν και άλλοι… ποτίζουν τα γρασίδια!!
ΚΑΤΟΥΝΑ 2017: Άλλοι διψούν και άλλοι… ποτίζουν τα γρασίδια!!

             Απελπιστική η κατάσταση με το νερό στην Κατούνα, αν και έχουμε φθάσει στα μέσα του Νοέμβρη καθώς κάθε μέρα απο τις από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το πρωί την άλλη μέρα το πρωί, δεν έχει το χωριό νερό εδώ και πολλούς μήνες. 

       Ποιος όμως είναι ο λόγος που οι κάτοικοι της Κατούνας λένε το νερό-νεράκι; Η ελληνική νοοτροπία! Υπάρχουν κάποιοι που κατά μήκος του αγωγού ύδρευσης έχουν κάνει παράνομες συνδέσεις και… ποτίζουν γρασίδια, στάνες, κήπους, κ.α. Από την άλλη είναι και η ανομβρία που μείωσε το νερό στις πηγές Αχυρών, όμως δεν γίνεται τίποτα με την σπατάλη και τις παράνομες παροχές.

      Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων που δεν μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες για νερό, ενώ μερικοί "έξυπνοι" με την ανοχή της δημοτικής αρχής με παράνομες συνδέσεις ποτίζουν ακόμα και τα γρασίδια      Επίσης να πούμε ότι παρά την πρόσφατη σοβαρή καταγγελία (ΔEITE ΕΔΩ) όταν ο φωτογραφικός φακός του Παναγιώτη Τσούτσουρα εντόπισε κατασπατάληση νερού με λάστιχα, απο τα οποία μεγάλη ποσότητα νερού διοχετεύεται, άγνωστο για πόσο καιρό, για την άρδευση των κτημάτων της περιοχής, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο για σφράγιση των παρανόμων παροχών.


          Επιτέλους ας παρέμβουν οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας, να προστατεύσουν το δίκτυο, να σταματήσουν το νερό να μεταφέρεται στα χωράφια και να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους για την νεροκλοπή καθώς και τις παράνομες συνδέσεις.

       Δεν μπορεί μερικοί "έξυπνοι" να τοποθετούν λάστιχα ανεξέλεγκτα για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους, με αποτέλεσμα να μην φτάνει το νερό στα σπίτια και να τρέχει το νερό στα χωράφια!....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ