2017-11-12 23:42:10
Φωτογραφία για 5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρήματα
Ήξερες ότι το να είσαι οργανωμένη μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα το χρόνο;

Είναι πραγματικότητα! Δες με ποιους 5 τρόπους μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου και να γλιτώσεις χρήματα χωρίς να κάνεις ουσιαστικά καθόλου οικονομία.

1. Φτιάξε ένα εβδομαδιαίο μενού

Φτιάχνοντας ένα τέτοιο μενού δε θα χρειαστεί να αγχώνεσαι για το τι θα φτιάξεις για βραδινό την τελευταία στιγμή. Προγραμμάτισε τι θα φτιάξεις για όλη την εβδομάδα και κάνε τα ψώνια σου από το Σαββατοκύριακο. Έτσι δε θα χρειαστεί να κάνεις και άλλα δρομολόγια μέσα στην εβδομάδα.

2. Αγόρασε δώρα νωρίτερα

Όταν βρίσκεις μία πολύ καλή προσφορά online καλό είναι να παίρνεις μερικά δωράκια ειδικά αν πλησιάζουν γιορτές ή γενέθλια. Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το ότι θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα, θα έχεις και το χρόνο να σκεφτείς πιο καλά τι να πάρεις στους αγαπημένους σου από το να πας τελευταία στιγμή στα μαγαζιά και να να πάρεις παρορμητικά και βιαστικά κάτι.


3. Ψώνισε προκαταβολικά

Αφιέρωσε λίγο χρόνο και ψάξε τι προσφορές έχει το κάθε σούπερ μάρκετ. Έτσι θα μπορείς να παίρνεις μερικά έξτρα πράγματα (που σου χρειάζονται) όταν αυτά κυκλοφορούν σε προσφορές.

4. Απέφυγε τα πρόστιμα

Όταν έχεις οργανωμένη τη ζωή και το σπίτι σου είναι απίθανο να ξεχάσεις να πληρώσεις λογαριασμούς και να επιστρέψεις βιβλία που έχεις δανειστεί στη βιβλιοθήκη της γειτονιάς σου. Αυτό θα σε γλιτώσει από πρόστιμα που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις αν για παράδειγμα ξεχάσεις να καταβάλεις τη δόση σου στην εφορία.

5. Βρες όλα όσα έχεις χάσει

Το να έχεις ένα μέρος για όλα και να έχεις τα πάντα στη θέση τους θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις πολύ χρόνο ψάχνοντας για χαμένα αντικείμενα ενώ θα σε γλιτώσει και από χρήματα που μπορεί να ξοδέψεις για να αγοράσεις πράγματα που ήδη έχεις αλλά δεν μπορείς να βρεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ