2017-11-25 20:00:17
Φωτογραφία για 4 νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυκλοφόρησαν φέτος οι stars [βίντεο]
Από την Sia και την Gwen Stefani μέχρι την Mariah Carey πολλές σταρ φρόντισαν να κυκλοφορήσουν φέτος νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να ανανεώσουμε το soundtrack των φετινών γιορτών.

Γιατί η αλήθεια είναι πως βαρεθήκαμε να ακούμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και ακόμα και έρευνες δείχνουν πως πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν αρνητικές αντιδράσεις σε χιλιο - παιγμένα γιορτινά τραγούδια όπως για παράδειγμα το Last Christmas των Wham.

Δείτε ποιες είναι οι νέες γιορτινές μουσικές κυκλοφορίες για να μπείτε από τώρα σε εορταστικό mood.

Φυσικά πρωτοστατεί η Mariah Carey, καθώς η ντίβα της μουσικής εδώ και χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με χριστουγεννιάτικα soundtracks Μάλιστα φέτος κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια για τις γιορτές: το "Star" (από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων The Star που αναφέρεται στη γέννηση του Χριστού)

και το "Lil Snowman" (από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων All I Want for Christmas Is You)

Όμως και η Sia κυκλοφόρησε ήδη το single "Santa's Coming for Us", που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ Everyday Is Christmas το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Τέλος και η Gwen Stefani μαζί με τον σύντροφό της Blake Shelton (o οποίος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς από το περιοδικό People) κυκλοφόρησαν το "You make It Feel Like Christmas"

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ