2017-11-26 10:00:15
Φωτογραφία για Οι ερωτικές κινήσεις που πάντα γοητεύουν έναν άντρα
Αν θες να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου, πράξε σύμφωνα με τα παρακάτω.

Ολοι κι όλες έχουμε τα "κουμπιά" μας. Εμείς οι γυναίκες, για παράδειγμα, εκτιμούμε υπέρ το δέον ένα καλό κομπλιμέντο από τα χείλη ενός άντρα που μας αρέσει ή ένα σωστό φιλί- πάλι από τον ίδιο. 

Αντίστοιχα οι άντρες έχουν τις ευαισθησίες τους.

 Κινήσεις, συμπεριφορές και χειρονομίες που ξυπνάνε μέσα τους το κτήνος ή τον ιππότη, ανάλογα με την περίσταση. Αν θες κάτι που εγγυημένα προκαλεί ρίγη ερωτικής συγκίνησης σ' ένα αρσενικό, άνοιξε τα ματάκια σου και διάβασε τα παρακάτω ώστε να τα κάνεις δικά σου την επόμενη φορά που έχεις όρεξη για σεξ.

Γίνε θέαμα

Όχι, δεν εννοούμε να βγεις στο δρόμο φορώντας βατραχοπέδιλα, αλλά κάτι πιο sexy και διακριτικό: να ερεθίσεις τα οπτικά του νεύρα με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν εντολές υπέρ σου στον εγκέφαλό του. Όχι άλλες fluffy πυτζάμες όταν είστε μόνοι στο σπίτι. Δείξε λίγο ώμο, λίγη παραπάνω σάρκα, φόρα κάτι πιο αεράτο. Πού να τα βάλει ο χριστιανός με έναν άνθρωπο ντυμένο σαν το κρεμμύδι;


Φίλα τον

Κάν'το εικόνα: Μπαίνει σπίτι από τη δουλειά, έρχεται να σου δώσει το τυπικό φιλάκι "σμουτς" κι εσύ τον αιφνιδιάζεις γραπώνοντάς τον και φιλώντας τον λες και φεύγει μετανάστης για το Βούπερταλ. Δίχως αύριο δηλαδή. Ομολογουμένως μία κίνηση που δεν θα περιμένει. Τα φιλιά απελευθερώνουν οξυτοκίνη κι αυτό μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.

Ψάξε για το ευαίσθητο σημείο του

Σίγουρα θα υπάρχει μία κίνηση που τον κάνει ν' ανατριχιάζει σύγκορμος, που την απολαμβάνει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Βρες τη, όπως και να χει θα είναι μία ωραία αναζήτηση!

Κάν'του το δύσκολο

Το ξέρεις ήδη, θέλει να τον ζορίζεις λίγο. Να μην τα έχει όλα στο πιάτο. Λέγεται tough love και πιάνει πάντα. Είσαι δική του αλλά δεν χρειάζεται να σ' έχει δεδομένη επί μονίμου βάσεως, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Πριν πεις το "ναι", φρόντισε να έχει ακούσει μερικά "όχι" ψιθυριστά στο αυτί, ώστε να αθετήσεις τον λόγο σου 10 λεπτά αργότερα Απογείωσέ τον στα προκαταρκτικά

Μία θεωρία λέει πως οι άντρες βαριούνται αφόρητα τα προκαταρκτικά. Τα αγόρια μπορεί, οι άντρες σίγουρα όχι. Γιατί λίγο μυαλό να έχει ο άλλος, έστω και συμφεροντολογικά σκεπτόμενος, ξέρει πως ό,τι προηγείται του real sex είναι μία win win κατάσταση. Για να τα λατρέψει ακόμα πιο πολύ, φρόντισε να τον κάνεις να περάσει τόσο καλά ώστε να το 'χει για happy hour κάθε φορά που σμίγετε. Και τι τους αρέσει πάντα; Τι απολαμβάνουν πιο πολύ κι από το πιο ζουμερό burger του κόσμου; Στοματικό σεξ. Αυτή είναι η γυμνή αλήθεια.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ