2017-12-23 23:06:42
Φωτογραφία για Κ. Γουρνάς : Σχετικά με τον κατονομασμό μου για το επεισόδιο στην Ε πτέρυγα
Παραθέτουμε κείμενο του Κώστα Γουρνά όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedi

Είναι γνωστά τα όσα έχω πει για τα γεγονότα του εφετείου του ΕΑ (https://athens.indymedia.org/post/1577203/), όπως και η δήλωσή μου στις αρχές του φθινοπώρου πως δε θα ασχοληθώ ξανά με τις επιθέσεις των δύο ανθρώπων που είχα την ατυχία να κατηγορούμαι από κοινού για την επαναστατική δράση του ΕΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κρατήσει πολύ αυτό, παρ' όλη τη συνέπεια που επέδειξα έως τώρα.

Πληροφορήθηκα ότι σε πρόσφατο κείμενο τους με κατονομαζουν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που έγινε στην Ε πτέρυγα του Κορυδαλλου και υπεύθυνο για οτιδήποτε τους συμβεί στο εξής (!), λόγω της αναφοράς μου για την απαξία στην οποία έχει περιέλθει εκείνος που βρώμισε με τη χυδαιολογία του το όνομα του συντρόφου Λάμπρου Φούντα μέσα στο δικαστήριο. Είναι περιττο να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με μια τέτοια επίθεση. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Πρώτοι από όλους οι ίδιοι, αλλά και το σύνολο του χώρου στον οποίο ανήκω.


Ο πρώτος νόμος που μαθαίνει κανείς όταν μπαίνει στη φυλακή είναι πως ο, τι συμβαίνει ανάμεσα στους κρατούμενους μένει μεταξύ τους. Η οποιαδήποτε δημόσια περιφορά ονομάτων, εθνικοτήτων και περιστατικών λογίζεται για ρουφιανιά και συνεργασία με την υπηρεσία. Όπως ακριβώς συνέβη και με τη δημόσια περιφορά του ηχητικού της συνεδρίασης της 30/6, από την οποία προέκυψε η προώθηση των πρακτικών της συνεδρίασης από την έδρα του εφετείου στην εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Δηλώνω σε ολους τους τονους ότι οποιαδήποτε ενδεχόμενη μεθόδευση από μεριάς υπηρεσίας και εισαγγελίας από δω και στο εξής εις βάρος μου θα έχει πίσω της τα δικά τους ονοματεπώνυμα. Για τους πολιτικούς μου αντιπάλους, το κράτος και την ποινική καταστολή, Μαζιωτης-Ρουπα. Όσο για το κίνημα το εξής ένα, το οποίο πρέπει επιτέλους να ονοματίσει δυνατά και καθαρά.

Υγ 1. Η λογική της αντίκρουσης των φαύλων επιχειρημάτων τους δεν με απασχολεί. Απευθύνομαι σε συντρόφους με νόηση και κρίση και όχι σε οπαδούς. Ωστόσο, για τα περι απομόνωσης παραπέμπω στην παραδοχή (https://athens.indymedia.org/post/1580777/) που έγινε πρόσφατα και με επιβεβαιώνει.

Υγ 2. Κάνω δημόσια πρόταση στη ΔΟ του ιντυμιντια να δημιουργήσει μια νεα στήλη "πολιτικοί κρατούμενοι" όπου θα καταχωρούνται οι αναρτήσεις μας. Η γενικευμένη απαξίωση που έχει προκαλέσει αυτή η κατάχρηση του μέσου, τύπου "μουρούτης", από ορισμένους πρέπει να λήξει εδώ.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ