2018-01-10 16:30:51
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1 για Λιάγκα – Αρναούτογλου Που θα δούμε τους δύο παρουσιαστές στο δεύτερο μισό της σεζόν
Δεν σταματούν οι ανατροπές στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Πριν από λίγες μέρες σα βόμβα έσκασε η είδηση ότι η εκπομπή «Late Night» με το Γιώργο Λιάγκα δε θα συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω αλλαγής στρατηγικής του καναλιού του Αμαρουσίου όσον αφορά το πρόγραμμα.

Για τον πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά ακούστηκαν πολλά όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον. Ρεπορτάζ μάλιστα ανέφεραν ότι επρόκειτο να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.

Εδώ έρχεται ακόμη μια ανατροπή. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου στο tlife οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου είναι δυσαρεστημένοι από την στάση που κράτησε ο Γιώργος Λιάγκας τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά που αποφάσισαν να τον κρατήσουν στον… «πάγκο». Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται ότι παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από το κανάλι. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονική, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, είχε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει καθημερινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Στο κανάλι θεωρούν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη εκπομπή που θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ