2018-01-17 12:01:23
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Οι τελευταίες εξελίξεις...
Η χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στο "Φτιάξε Καφέ" έδωσε σε πολλούς να καταλάβουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει κάποιο νέο project στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τη διάρκεια, το είδος και την ώρα της εκπομπής τόσο του ίδιου, όσο και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εμείς θα κρατήσουμε από το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life" πως οι συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στα στελέχη του σταθμού έχουν να κάνουν με τη διπλή αξιοποίηση τους στο καθημερινό πρόγραμμα, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο tvnea.com.

Αυτό που μαθαίνουμε εμείς είναι πως το 4-6 φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να "κλειδώσει" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κυρίαρχο στοιχείο τη διαδραστικότητα με το κοινό. Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, συζητά για ωριαία εκπομπή με ενημέρωση και gossip στη ζώνη 6-7 ή 7-8.


Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο θα σημάνει και ανατροπές με τον προγραμματισμό της σειράς "Παρθένα Ζωή". Το tvnea.com επικοινώνησε με ανθρώπους από την παραγωγή της καθημερινής σειράς και μας διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για αλλαγή ώρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί το πρόγραμμα σε κάποια άλλη ζώνη, είτε στο 2-3 (ξεκουράζοντας το "Κωνσταντίνου και Ελένης", είτε και αργά τη νύχτα στη θέση των late night (σχεδόν απίθανο σενάριο μέχρι στιγμής).

Το σίγουρο είναι το εξής: Καμία απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί αν δεν δούνε στον ΑΝΤ1 πως θα κινηθεί τόσο η πορεία του "Survivor", όσο και του "Εδώ Survivor" με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως μεταξύ πολύ υψηλόβαθμων στελεχών στο κανάλι του Αμαρουσίου διατυπώθηκε η έκφραση πως σε περίπτωση που το "Survivor" δεν φέρει στον ΣΚΑΙ τα αναμενόμενα μην αποκλείσουμε τη σχέση της επιστροφής των δύο late night προγραμμάτων. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ