2018-02-06 17:18:07
Φωτογραφία για Ανατροπή-θρίλερ με τον «δράκο των ανηλίκων» – «Δεν μας κακοποίησε σεξουαλικά» λένε τα θύματα
Περιπλέκεται το κουβάρι γύρω από την υπόθεση του 29χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών, αφού προηγουμένως τους είχε χορηγήσει ναρκωτικές ουσίες.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 29χρονος είχε γνωρίσει τις δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών μέσω διαδικτύου. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, λόγω χρήσης ναρκωτικών, που τους έδινε ο δράστης, σε ένα παγκάκι. Εκεί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Το παιδί υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι του 29χρονου στην περιοχή της Δάφνης και αμέσως έγινε επέμβαση για τη σύλληψή του, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία της 15χρονης υπήρχε τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι το οποίο γνώριζε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών με προτροπή του 29χρονου και στη συνέχεια είχε συνευρεθεί μαζί του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο σπίτι του 29χρονου και θεωρούν ότι τα χρησιμοποιούσε με στόχο να πείθει τις ανήλικες να ικανοποιούν τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Από ψηφιακά αρχεία και το κινητό του δράστη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν εντοπιστεί στοιχεία για έξι ακόμη υποθέσεις οι οποίες ερευνώνται.

Ωστόσο, αυτό που περιπλέκει την υπόθεση είναι ότι στην κατάθεση τους στην αστυνομία οι δύο ανήλικες φέρεται να υποστήριξαν ότι είχαν γνωριστεί με τον κατηγορούμενο μέσω διαδικτύου πριν από ένα μήνα, παραδέχθηκαν ότι είχαν ξανακάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μαζί του, αρνήθηκαν ωστόσο ότι έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 29χρονος είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν χρήση ναρκωτικών και βιασμό, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

eleftherostypos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ